Valaki le tudna neked irni egy olyan dietat amiben konkretan le van irva hogy mit es mennyit egyek? Talaltam 1000 felet de nem tudom melyik lenne jo
Konkrét étrenddel nem jársz jól szerintem. Én is kerestem, de lehetetlenség megcsinálni őket általában. Pl. tízóraira egy db sárgarépás muffin - aztán leírja a receptjét 12 darabnak. A maradék 11 sorsa mi lesz? Rejtély.
Szerintem az a legegyszerűbb, ha ételfutárt nézel, ott vannak direkt kalóriaszegény étrendek.
A nőimagazinos koplalósakat kerüld is el. Vannak normálisabb szálkásító étrendek, azok vagy bejönnek, vagy nem, de azok már egész más szinten vannak, nem koplalós tápanyaghiányos ostobaságok.
De a legjobban valószínűleg a személyre szabott életmódváltással s étrenddel jársz, persze ehhez dolgozni kell, kutakodni, kitapasztalni, mi felel meg a tested, lelked egyedi igényeinek. Könnyű, gyors, mindenkinek alkalmas, biztonságos kész recept nincs.
Ha már találtál, akkor miért írjunk?
Kb. hasraütésszerűen amit mi írnánk az pont olyan jó/rossz mint amit már más leírt és te megtaláltad. Akkor meg minek fáradni?
Ugyan úgy nem tudjuk mit szeretsz enni, mennyit kellene enned mint amennyire az általad megtalált étrend írója sem tudta.
Neked kell tudnod mennyit egyél, hogy kalóriadeficitben legyél, abban persze érdemes tanácsot kérni / utánanézni mit eszik egyáltalán az ember, mert tönkretett szervezettel eléggé életszerűtlen kalóriadeficitet tartani, fogyni ez igaz. Tehát minél jobb kajákat, mértékkel kellene enni, bár jó ételekkel könnyebb mértéket tartani mert táplálnak, elég tápanyagot viszel be velük a testedbe, nem hátráltatják a zsírégetést.. összességében reális és kivitelezhető velük a fogyás anélkül, hogy állandóan éheznél vagy enervált, beteg lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!