Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már egy ideje diétázok úgy 2 hónapja , minden pattentul ment 12 kg-ot fogytam is de mostanába lankad az önbizalmam és a , fogyás menete is . És egyszerűen nem tudom mit egyek , és hogy mennyit edzzek . Aki esetleg pár tanáccsal ki tudna segíteni , mint étel ügyileg , mint mozgás ügyileg annak nagyon megköszönném , mert nagyon lankad az önbizalmam tényleg..

2015. ápr. 3. 23:10
 1/5 anonim válasza:
igyál sok vizet,edd meg mindazt ami fontos...vitamin,fehérjék...stb,és NE hagyd abba a sportot!!!!!!!
2015. ápr. 3. 23:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Havi 6kg nagyon sok, főleg, ha nem vagy nagyon durván elhízva. Mekkora fogyást jelenet a belassulás? Mennyit és miket eszel?
2015. ápr. 4. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:
A fogyás nem lineáris, ráadásul lehet, hogy elérted azt a súlyt, ahol már nehezebben megy tovább, esetleg meg is áll. Elfogyni nem lehet!
2015. ápr. 4. 08:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj rá!

Egy-két hétig csak a súlytartás legyen a célod, "engedd kicsit el magad". Lelkileg is sokat számít, hogy később újult elszántsággal folytasd a diétát.

(Én 4-6 hetente (általában attól függ, mikor látom azt, hogy csökken a fogyásom üteme vagy pl. karácsonykor volt ilyen), beiktatok pár súlytartó hetet, és utána folytatom ott, ahol abbahagytam)

2015. ápr. 4. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Nézz a tükörbe, hiszen 12 kiló látványos! Eddig MEGCSINÁLTAD, ne add fel. Ne legyél rágörcsölve ahogy írták. Amúgy a fogyás üteme változó, vannak időszakok mikor megáll vagy lassul kicsit. Ez normális. És néha engedj meg magadnak egy kis tiltott dolgot. És ezt NE BŰNÖZÉSNEK fogd fel!!! Én 9 kilót fogytam 3 hónap alatt (66 kilóról 57-re, 164cm), és 2-3 hetente 1-1 nap van, mikor egy kis ropit vagy egy kis m&m's földimogyorós csokit megengedtem. Persze ezeket azért az alapjárat kalória alatt. Amúgy ch csökkentve étkezem. Ilyenkor nekem mindig megdobta a fogyás ütemét kicsit.

Eddig mit ettél? Mit edzettél?

2015. ápr. 5. 20:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!