Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Hogyan tudnám leadni?

Hogyan tudnám leadni?

Figyelt kérdés
14F,183cm magas,76 kg, derékszélesség 95cm ezt azért irtam le hátha valamit segít. Szeretnék nyárra lefogyni lapos hasra szerintem sikerülhet csak eddig semmi ideális étrendet nemtudtam összeálítani.eddig 10 kg fogytam csak már fél éve nemváltozik a súlyom ... a napi mozgás szerintem rendben van 2 naponta járok edzeni főként izomra naponta futok 15-20 percet mivel még elég hideg van és amugyse birnám ithon is szokok ilyen helybenfutás ,felülés meg ilyesmik csak a lényeg hogy megizzagyak. A kalóriákkal nemvagyok nagyon tisztába ezért szeretném ha könnyen beszerezhető ételeket írnádok, szeretném ha konkrét ételeket írnátok. Nemtudo hogy súlyos eset vagyok e de nagyon megköszönném ha valaki segitene egy mindenapi étrendet összeálítani.
2015. febr. 10. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Először is olvasd el a Sárga Kapszulát, utána gyakorlatilag tudni fogod mit kell tenned.
2015. febr. 10. 18:41
 2/5 A kérdező kommentje:
És nyárra sikerülne lefogynom a sárgakapszulás módszerrel?
2015. febr. 10. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:

183 cm/76 kilóval alig kell fogynod a célhoz, úgyhogy persze, még előbb is.

Amúgy ez nem egy "módszer", leírja mindennek az alapját, de pont szálkásító étrendre is van benne példa ha jól emlékszem.

2015. febr. 10. 18:50
 4/5 A kérdező kommentje:
nekem először izombol ment ugyhogy alig van... hasam az elég nagy máshol nemproblémás.
2015. febr. 10. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért ment izomból, mert nagyon rosszul csináltad. Túl keveset ettél, ezáltal a test ezt úgy vette, hogy para van, biztos éhezel. Ilyenkor pedig katabolikus állapotba lép, vagy is elkezdi az izmot bontani (mert ahhoz sok energia kell, a zsír viszont csak "ott van"). Erre rátetézett hogy közel se vittél be annyi fehérjét, mint kellett volna.
2015. febr. 10. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!