Segítség egy 16 éves fiúnak (? )
Figyelt kérdés
sziasztok. Elég sokat szeretnék fogyni és segítséget szeretnék kérni hozzá. Azt tudom hogy nem lesz könnyű és nem is várom hogy gyorsan történjen a dolog főleg azért is mert minden családtagom (hogy is mondják?) erős csontozatú ami annyit takar hogy kövér. Az anyagi helyzetünk sem engedi meg hogy drága étrendet alakítsak ki magamnak főleg így télen értem ezalatt hogy nem éppen olcsó és jó minőségű a zöldség gyümölcs. Tudom hogy ez is megoldható egyrészt az étrendben kérnék segítséget. Hallottam erről a szénhidrát szegény vagy mentes diétáról, és érdekelne hogy hogyan is tudnám mellőzni a pékárút kenyeret és bármi olyasmit amiben sok szénhidrát van. Azt is tudom hogy a szénhidrátot nem szabad brutál szinten megvonni a szervezettől mert az agyat is az látja el tápanyaggal és a vércukorszintnek se tesz túl jót. Nem értek hozzá olyan jó szinten de azért élelmiszer tanon hallottam ezt azt. Ami fontos lehet: 130 kilogramm 170 centiméter dohányzok (amiről nem mondok le és kérem hogy ne is nyaggassatok ezzel) napi 4x étkezem . A mostani étrendem eléggé gyér, ami azt jelenti hogy reggeli szendvics ebéd szendvics délután egy szendvics vagy valami főtt étel és vacsorára szendvics. Na ezt szeretném megszüntetni. Nehéz eset vagyok mindkét értelemben szóval olyan étrend érdekelne ami azért elfogadható egy középiskolásnak. Halat csirkét zöldségeket szívesen eszek. A sportolás a másik nagy gondom. Itthon van szobabicikli és ,,felülőpad". Ezeket is szeretném beiktatni de emellett valami olyan mozgási lehetőség érdekelne amit egyedül tudok végezni nem zavarnak. Hogyha már haladok akkor konditerem is szóba jöhetne. Szóval bármiféle segítség érdekelne. A célokat nagyon nem tűzök ki mert még nincs itt az ideje de egy kisebb vágyam hogy nyárig azért annyit ledobjak hogy jól érezzem magam társaságban vagy bulizni is szalonképes legyek . Előre is köszönöm a segítségeket !2015. febr. 3. 16:28
1/5 anonim válasza:
Szia! Ha gondolod, küldhetsz nekem privát üzenetet. Most fogtam bele én is hasonlóan a fogyókúrába és esetleg megoszthatnánk egymással a tapasztalatokat, ha gondolod :)
Eddig 3 kg-t sikerült fogynom és kb. 3 hete csinálom :)
14/L
83kg, 168cm.
Nyugodtan írj, segítek, amiben tudok, és ha érdekel, elmondom, én mit csinálok, mit eszek, ilyenek :)
2/5 anonim válasza:
A kajában nem tudok segíteni, viszont a futásra biztosan mondhatom, hogy bevált módszer. A legtöbben ezzel fogynak le gyorsan. Ha meg egyedül szeretnél akkor csak keress egy emberiségtől távol eső, nyugis helyszínt, dugd be a fülhallgatód a legjobb számaiddal és még élvezni is fogod szerintem.
3/5 anonim válasza:
Utolsó,normális vagy? 130 kilóval hogy fusson???
A szobabicikli nagyon jó lesz kezdésnek!Tekerj amennyit birsz,minden nap egy kicsit többet,30-40 perc naponta kellene.(Nézd közben a tévét)
Olvasd el a Sárga Kapszulát,kajában (is) segít!
Sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Nehogy elkezdj futni, a térded/bokád úgy szétmegy hogy járni se fogsz tudni utána, inkább bicikli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!