Fogyókúra alatt nagyon nagy bűn a napi 2 szelet közepes méretű fehér kenyér?
Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 11:44
11/14 anonim válasza:
Nem a legjobb ötlet. Ha már bûnözni akarsz akkor tedd olyannal, aminek valami pozitív hatása is van, mondjuk csoki, teljes kiôrlésû kenyerek, stb stb
12/14 anonim válasza:
Nem kell kritika nélkül minden okosságot elhinni. Én ha halhoz, húshoz kenyeret eszek, könnyebben fogyok, mint ha krumplival fogyasztom.
13/14 katalinakandracova válasza:
2szelet kenyertol se le fogyni se meghizni nem lehet ez nagy hulyeseg ha leakarsz fogyni akkor csinalj feluleseket 20es szunet es mregint es ezt 5x naponta es az segit es gugolasugyan igy .,es ugyanugy lehet barmit enni csak ggugolas feliules minden nap es 1honap alatt lathatod a valtozast has comb es fenek.
14/14 anonim válasza:
Én "megettem a kenyerem javát", úgy élve az életem, hogy a kenyér hizlal. Na persze, ha valaki megeszik egy kilót egy nap! Kb. egy éve rákaptam a kenyérre, először csak kíváncsi voltam. persze én is két kis szeletet eszem egy nap. ÉS? Nem hizlal, sőt kevesebbet eszem, mert laktat. Ha belegondolok, leéltem kb.50 évet - nem annyi vagyok, hanem több - hogy nem mertem kenyeret enni egyáltalán, bosszantó legalábbis. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!