Adjatok tanácsot! Miért nem fogyok?
20 éves lány vagyok. Úgy gondoltam itt az ideje, hogy kicsit változtassak az alakomon ( önbizalom növelés).160 cm vagyok és 64 kg. Ha magamat kellene jellemeznem telt vagyok, de formás, és a bőröm is feszes...
Több, mint egy hete elkezdtem odafigyelni az étkezésre és mellette tornászok és futok is. ( suliba is gyalog járok, ami úgy napi 3 km-t jelent.)
Lemondtam az eddigi megszokott élvezetes dolgokról.
A kávémat 1,5 tejjel iszom, cukor nélkül, egész nap csapvizet fogyasztok, a megszokott szörp helyett.
Akkor lássuk csak így néz ki egy napi étkezésem...ami kb negyede az eddiginek.
Reggeli 5 órakor: fél zsemle kevés vaj szalámi, valami zöldség hozzá ( paprika paradicsom kígyóubi), vagy croissant és tejeskávé.
4 óra múlva 9 körűl 2db puffasztott rízs/búza szelet rajta felvágott.
4 óra múlva 13 körűl 1-2db puffasztott ugyan így.
15-16 óra között érek haza akkor eszek pl 2 db tükörtojást , vagy a napokban spenótot ettem főtt tojással ( de csak módjával, de ez volt az ebéd)
vagy csak simán 2 db virslit mustárral.
17-18 óra között esetleg, néha Danone gyümölcsjoghurtmüzlivel.
Egy hete csinálom, de valahogy nem akar megindulni a fogyás:/
Mi van ha egyszerűen nem tudok fogyni, vagy ne adjam fel még ilyen hamar?? Annyira szeretném már látni, hogy van eredménye annak amit csinálok, és ez még ösztönzőbben hatna rám.
köszönöm a válaszokat, a leírtak alapján folytatom!
még annyit, hogy a nehézség az, hogy fél 4 nél elöbb nem érek haza sosem. Szóval egy az ebéd megcsúszik,és suliba nem tudok fött ételt vinni.
a puffasztottrízs, tényleg hungarocel, de kevesebb benn a szénhidrát meg suliba is könnyen eszem.
de változtatok rajta!
köszi:)
és pl a párizsisaláta? az ilyenkor fogyasztható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!