Mit szoktatok vacsizni?
Figyelt kérdés
Már napok óta ez az étkezés okozza a legnagyobb fejtörést nekem.
Ebédre halat ettem, jégsalátával és paradicsommal. De vacsorára nem tudom mi legyen. Ti mit esztek?
2013. aug. 27. 14:42
1/18 anonim válasza:
Diétánál nincs vacsora :)
Étkezések vannak megszámozva. Napi 5 kis étkezésed legyen. Az 5.-ben lehet még mérsékelt mennyiségű szénhidrát, este a legjobb a túró, ha nincs, akkor száraz hús.
5/18 anonim válasza:
Nekem az a főétkezés. Úgy hogy mindent és sokat.
6/18 oldfirehand95 válasza:
Orizának van igaza. A hagyományos reggeli-ebéd-vacsora beosztás nem jó (kevésszer sokat enni), hanem több, 5-6-7 étkezés, megszámozva. És mivel nem vagyunk nyelvújítók nem találunk ki ezeknek új neveket.
7/18 anonim válasza:
Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora, pótvacsora :)
EZ csak 6 :(
8/18 anonim válasza:
Ha sokszor eszünk keveset, akkor van ideje a szervezetünknek elég epét előkészíteni (besűríteni) ?
Kérdező, amit akarsz. A mit együnk kérdés egy éhező országban teljesen általános, sajna.
Legyen valami hús, hal, tojás, zöldség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!