Eredményes lehet ez a fajta étkezés?
Szerintem eredményesebb lenne a diéta,ha nem ilyeneket ennél. A teljes kiőrlésű péksütemény is hizlal.Abban is sok a cukor,csak mivel teljes kiőrlésű,kicsivel laktatóbb,de a kalória sem kevesebb benne. Én barna cukor helyett édesítő folyadékot szoktam tenni a kávéba,teába,bármibe jó.És 0 kalória.A barna cukor a fehérnél valamivel egészségesebb,de ha utána nézel,kiderül,hogy ez sem jó.
A salátás és húsos része remek,de vigyázz a virslivel,ne egyél belőle sokat,mert sok benne a kalória és a zsír.A sonkát is bátran eheted. Én még tennék az étrendembe leveseket,magvakat(mint a zabpehely reggelire tejjel-mivel sok a zabban a rost és nagyon laktat),és gyümölcsöket.Én még a teát is előnyben részesítem,folyékony édesítővel napi 3 is jöhet. na meg az abonett is szuper reggelire,vagy ha csak rágcsálnál. A szörpnél fontos hogy ne legyen cukros(ha az,akkor lehet bármilyen híg,ugyanúgy halálra van ítélve)hanem energiamentes.Ilyen például az összes FIZZI szörp.
A mérleg nem mutatja azonnal a fogyást,kell egy kis idő,hogy látszódjon a hatása.Ha egy órát mozogsz(pl.futsz)annak a zsírégető hatása még másnap is tart.De másnap reggel már valósabb eredményekre számíthatsz,mint aznap.Biztos kevesebbet ittál,vagy nem tudom,néha nekem is van ilyesmi. Ha még beleadsz egy kis pluszt,akkor könnyebben eléred a kívánt súlyt! 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!