Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Valaki követ szálkásító...

Valaki követ szálkásító diétát? Nem igazán értek pár dolgot és szeretném, hogy olyan írjon, aki csinálja és látja az eredményeket is!

Figyelt kérdés
Pár éve elkezdtem, de szerintem rosszul csináltam és jól jönne egy kis segítség, hogy ezt hogyan is kell.
2013. jún. 22. 08:23
 1/2 anonim ***** válasza:

A szálkásító diéta lényege a magas fehérjebevitel, a rendszeres (3óránkénti) étkezés, a lassan felszívódó tápanyagok (rostban gazdag szénhidrátok alacsony GI-el, mint pl a zabpehely, lassan felszívódó éjszakai fehérje mint pl a casein). Zöldségek nagy mennyiségben sovány húsokkal, (csirkemell, hal, marhahús, esetleg pulyka) Salynos a szálkásító diétának egy komolyabb feltétele van, és az a minőségi tápanyag bevitel, ami nem egy olcsó dolog, hacsak a napi egy kiló csirkemellet nézzük.

Tiltólistás minden ami fehér lisztel/ből készült, vagy cukrot tartalmaz. Lehet édesíteni nyírfa/barnacukorral, mézzel, de kalóriatartalmuk miatt nem javasolt, helyette marad a káros édesítőszer, vagy a picit drágább de jóval egészségesebb stevia.

2013. jún. 22. 11:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2013. jún. 22. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!