Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ditétához szotyi mehet?

Ditétához szotyi mehet?

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 08:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én se azt mondtam h 10 tonnát egyen meg belőle mert egyáltalán nem hízlal... minden amit eszel hízlal csak van amelyik jobban, van amelyik kevésbé, de ha tudsz olyat ami egyáltalán nem hízlal 1 g-ot se akkor te varázsló vagy. ;)
2013. febr. 23. 12:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha más komoly CH nem csúszik le, akkor szerintem bőven belefér a dinnye.

Én is alig eszem CH-t, így gyümik bűntudat nélkül mehetnek.

Régebben meg állandóan csokit, süti, szendvicset ettem... brr... na utána már a gyümölcs is csak plusz lenne! De így.

2013. febr. 23. 12:50
 13/13 anonim ***** válasza:

A dinnyén én is elgondolkodtam... Igen, szinte csak víz és elég lazán be lehet puszilni 1000 kalóriát belőle (nem egyben, de egész nap) s akkor még nem is ettünk rendes ételt, pedig kell, mert a dinnyével, gondolom, kevés ember lakik jól.

Más gyümölcsből nem tudnék több kilót megenni egy nap, de dinnyéből simán megy. Csak banánból tudnék bevinni több kalóriát egy nap (abból se kottyan meg 1-2-3 pár perc alatt, de másnapra is hagyni kell :D).

Az olajos magvak jók, hasznosak (vannak azért különbségek a különböző fajták között) - persze, kalóriatartalmuk jelentős, de cserébe laktatóak is, már ha az ember nem komplett étkezésnek tekinti őket, csak nassnak, kiegészítőnek, desszertnek :)

2013. márc. 6. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!