Ditétához szotyi mehet?
Ha más komoly CH nem csúszik le, akkor szerintem bőven belefér a dinnye.
Én is alig eszem CH-t, így gyümik bűntudat nélkül mehetnek.
Régebben meg állandóan csokit, süti, szendvicset ettem... brr... na utána már a gyümölcs is csak plusz lenne! De így.
A dinnyén én is elgondolkodtam... Igen, szinte csak víz és elég lazán be lehet puszilni 1000 kalóriát belőle (nem egyben, de egész nap) s akkor még nem is ettünk rendes ételt, pedig kell, mert a dinnyével, gondolom, kevés ember lakik jól.
Más gyümölcsből nem tudnék több kilót megenni egy nap, de dinnyéből simán megy. Csak banánból tudnék bevinni több kalóriát egy nap (abból se kottyan meg 1-2-3 pár perc alatt, de másnapra is hagyni kell :D).
Az olajos magvak jók, hasznosak (vannak azért különbségek a különböző fajták között) - persze, kalóriatartalmuk jelentős, de cserébe laktatóak is, már ha az ember nem komplett étkezésnek tekinti őket, csak nassnak, kiegészítőnek, desszertnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!