igen, de ha csak teheted só nélküli, mert a só megköti a vizet. A víz pedig elengedhetetlen része mindenféle diétának.
2013. febr. 23. 08:48
3/13 A kérdező kommentje:
1. válaszoló.Minden étkezéshez így kell vagy ez egy napi ...?
2013. febr. 23. 08:51
4/13 anonim válasza:
ez napi 3 étkezés.
reggel felvágott lehet a hús, esetleg a magvak helyett főtt tojás jó lehet.
ebédhez olíva olajban párolt hús, vagy grillezett
csirkemell, vagy marhahús...
a vacsora is lehet valamilyen grillezett csirke. ( de ez max! 6 órakor )
ezen a 3 étkezésen kívül ajánlom még az ananászt nagyon jó zsírégető. az almát, de azt ne mindennap egyél, mert a magas savtartalom miatt éghet a gyomrod tőle. nyáron a görögdinnye a legjobb, mert szinte csak vízből áll:) sok sikert a diétához :))
2013. febr. 23. 09:04
5/13 anonim válasza:
utolsó vagyok. a szárzellert kihagytam én a fogyókúráim közben nagyon szeretem NYERSEN elrágcsálni vacsi után ha még éhes vagyok... nagyon laktató és ez is szinte csak víz:)
2013. febr. 23. 09:07
6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2013. febr. 23. 09:13
7/13 anonim válasza:
Nagyon szívesen :)
2013. febr. 23. 09:24
8/13 anonim válasza:
"nyáron a görögdinnye a legjobb, mert szinte csak vízből áll"
Igen vízből, cukros vízből.
2013. febr. 23. 09:51
9/13 anonim válasza:
utolsó.. igen gyümölcscukor van benne, olvass utána melyik az egészségesebb a sima cukor vagy a gyümölcs cukor... egyébként meg ha már gyümölcsöt eszel a fogyókúra alatt mindenhol a görögdinnye a nyerő aminek kb 5%a és nem a banán aminek 75%a gyümölcs cukor...ezzel az erővel semmit ne egyél..:D
2013. febr. 23. 11:30
10/13 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy ne egyen dinnyét, ne egyen gyümölcsöt, de csak módjával. A gyümölcs cukor sem különb a cukornál. Felesleges szénhidrát forrás, amiből a kevesebb több.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!