Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » A sovány túrot mivel szokták...

A sovány túrot mivel szokták édesiteni? Hogy ne legyen anyira hízlaló, de finom is legyen?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Amit NE:

- A mesterséges édesítők (különösen az aszpartam-tartalmúak) legalább annyira károsak, mint a cukor, kerülendők.

- A méz gyakorlatilag tömény cukor, de van egy csomó jó hatása is, kis mennyiségben fogyasztható (évi 2 kg).

- A fruktóz (gyümölcscukor) hasznosításához ugyan a szervezetnek nem kell inzulin, viszont nagyon hizlal (a répacukornál többszörösen!)

Amit lehet:

- SZTÍVIA. Ez talán a legegészségesebb választás, mert nemcsak, hogy nincs káros hatással az anyagcserére, de szabályozza, "gyógyítja" is, cukorbetegeknek különösen ajánlott. Hátránya lehet, hogy kissé medvecukorra emlékeztető íze van.

De vannak más alternatívák is, pl.: xilit (nyírfacukor), eritrit. Nézd meg a [link] oldalt.

2012. szept. 3. 10:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Olyan hogy sztivia nem létezik (ha már ajánlod akkor ismerd is).

Stevia és lehet, hogy nagyon hasznos, de borzasztóan rossz. Nagyon erősen keserű utó ize van. Jó drágán megvettem, és pár használat után ki is hajitottam.

A mesterséges édesitőket nem kilószám kell használni.

A nyirfa cukor nagyon jó, de kevesen engedhetik meg maguknak, hogy 1 kg cukorért több ezer forintot kifizessenek.

2012. szept. 3. 20:19
 13/15 anonim válasza:
A méz kiváló, az édesítőszer viszont nem jó, mert többet árt, mint sokan hiszik...
2012. szept. 4. 14:45
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Melyik édesítőszer a nem jó??

A Na-ciklamát & Na-szach. tartalmúak??

2012. szept. 4. 14:53
 15/15 anonim ***** válasza:
nyírfacukorral
2012. szept. 12. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!