Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 2-3 kg-t szeretnék leadni,...

2-3 kg-t szeretnék leadni, főleg a hasamról. Milyen kajákat ehetek reggelire, vacsira? Ki miket eszik?

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon választ kapsz a kérdéseidre, van étrendtervező is:

[link]

2012. aug. 24. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Azt javaslom(én is így csinálom)

Kerüld a fehér cukrot a fehér lisztet az ezekből készült péksüteményeket,tésztákat.

A reggelid legyen "bőségesebb". Kefir felvágott, barna kenyér,cukormentes joghurt,zöldség,gyümölcs,müzli,de ebből is cukormentes, bármi csak energiaszegény és cukormentes legyen. Este 6 után már ne egyél esetleg gyümölcsöt. Este a szőlőt és a banánt

kerüld ebben sok cukor van ezeket inkább 15:00-ig egyed. Egyébként a tejtermékekből is válaszd az alacsonyabb kalóriatartalmúakat pl. 12% tejföl 1,5 tej. Hajrá sok sikert ha betartod hamar elérheted a változást amit szeretnél.

2012. aug. 26. 23:45
 3/8 anonim ***** válasza:
23:45-ös vagyok! Elfelejtettem,hogy a cukros üdítőket is kerüld egy pohár Cola (2dl) több mint 500 kalória 1,5 óra a futópadon ha profi vagy.Igyál ásványvizet,de a csapvíz is teljesen jó. Vagy igyál cukormentes üdítőt.
2012. aug. 26. 23:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Azért hülyeséget ne írjunk, egy pohár (250 ml-ben) colában 110 kcal van 28 gramm cukorral, mindenféle kiszerelésű Coca-Colára rá van írva.

[link]

2012. aug. 27. 08:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Este is kell enni, csak nem pluszban, hanem a napi mennyiséget eggyel többfelé elosztva.
2012. aug. 27. 08:49
 6/8 anonim válasza:
51%
Az a jo,ha sportolsz ugy tudsz leadni a legtobbetnem es nem akkor amikorkoplalsz. este 6utan nem szabad enni.
2012. aug. 27. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Este 6 után is KELL enni, feltéve ha nem 8-kor fekszel le.

Ha reggel 6-kor kelsz és este 6 után nem eszel, akkor pont az életed felében nem működik rendesen az anyagcseréd.

Nem plusz adagot kell enni este, hanem a napi mennyiséget eggyel többfelé elosztva.

2012. aug. 27. 18:31
 8/8 anonim válasza:
Van egy tényező amit magam sem hittem amíg nem tapasztaltam a hatását: ha rendszeresen későn fekszel(éjfél után),akkor nem termelődik a szervezetedben megfelelően egy enzim(?) ami a zsírégetésért is felelős,többek között.Ezért van hogy aki keveset alszik könnyebben elhízik.Feküdj le max 22-23óra körül.Apró tényező de segít!
2012. aug. 30. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!