Ha csa kkukoricát eszem (konzervest) akor hízni fogok vagy fogyni?
Csak az a baj hogy nincs pénzünk egéséges kajákra .
Azort választotam a kukoricát mert aból rengeteg van ithon!
Amugy meg folyton vajas kenyeret eszik a család meg hízlaló fött kajákat ...
Nekem csupán az volt a kérdésem hogu ha napi két konzervet meg eszek akkor fogok fogymi ? (semmi mást nem ennék mellete , és persze leöntöm róla a cukros vizet és alsposan megmosnám a szemeket .)
Csak normális válaszokat kérek !Köszönöm!!!
Nem, ha 2 napig csak ezt eszel, nem fogsz fogyni. Egyrészt azért nem, mert a fogyás egy hosszú folyamat, egy normális étrend mellett is hetekbe telik, mire látszani kezd az eredménye.
Másrészt, ha 2-3 napig csak kukoricát eszel mondjuk 800-900 kalória összértékben -> fogysz 20 dekát. Utána már mást is eszel, rögtön vissza is jön a 20 deka.
Itt nem arról van szó, hogy ne egyél konzerv kukoricát, én is szeretem. Egyél belőle reggelire vagy délelőtt folyamán valamikor. Ebédre ebédelj, ami van, vacsorára meg egyél főtt husit. Vegyél csirkeaprólékot (nyak, far-hát, combaprólék) vagy kacsanyakat. 6-7 kacsanyak kb. 200 forint, több napra is elég vacsinak és ez legalább fehérje. Tízóraira, uzsonnára egyél zöldséget vagy gyümölcsöt (néhány szem szilvát pl., ennek kilója kb. 100 Ft) vagy egy kis kefirt (a 350 grammos sparos kefir kb. 170 Ft, de vannak ennél még olcsóbbak is 140-150 Ft körül).
Ez az étrend nem kerül vagyonokba, több tápanyag van benne, mint csak a kukoricában és hosszú távon tudod tartani (nem napokig, hanem hosszú hónapokig, esetleg egy életen át is). Ha mozogsz mellé heti 3-4 alkalommal (pl. gyalogolsz tempósan 1 órát, vagy bicajozol, görkorizol, úszol, stb., akkor heti 0,5-1 kiló simán lemegy.
Szóval ehetsz konzerv kukoricát (a cukros lötty nélkül persze), de csak alkalomszerűen.
Ja még szembe jutott valami az egészséges kajákról.
Ezek a kis tömbökben, szeletelve kapható tömör teljes kiőrlésű kenyerek méregdrágák szoktak lenni (fél kilós 500-600 Ft), de a Tesco-ban kapható többgabonás kenyér, 500 grammos, 199 forintért. Asszem 9 szelet van benne, 9 napi reggelid megvan (nekem 1 szelet elég szokott lenni, mert nagyon eltelít).
Ott van még a zabpehely. Rossmannban, Dmben meg a bioboltokban fél kilós kiszerelésben 500-600 Ft. A Sparban vagy kimondottan Spar Zabpehely, 500 grammos ez is, és 200-210 Ft (vagy apró és nagyszemű is). Reggelire pl. csinálhatnál zabkását, elég sokáig elég az a fél kiló.
Sparban van 1,5%-os tej 1 L 150 forintért, de néha a Tescoban és a CBA-ban van 120-130 forintért is.
van kimondottan Spar zabpehely
és
van apró és nagyszemű :)
tanuljál, most egyél zabot és mértékkel (vajaskenyér helyett).
extrémnek tűnik, de javaslom egy 2000 forintos csúzli beszerzését, és azzal már lehet elejteni galambot. jól hőkezelve a legegészségesebb olcsó étel lehet. pénzhiány esetén én is ezt csinálnám. rájöttem, hogy puszta kézzel nem lehet galambot fogni, ezért a csúzli.
na most amivel változtathatsz, hogy életed nagyobb részében egészségesen tartott állatot ehess, és ne levadászott galambot vagy vajas kenyeret, az a tanulás. ha megdolgozol azért, hogy tanulhass, akkor elérhetsz egy olyan életszínvonalat, amivel lehetőséged lesz friss húst és zöldséget venni, egészségesen élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!