Hosszúhajú kérdése:
Egy hétig, 10 napig kipróbálnom hatásos lenne a saját diétám. ilyenekre gondoltam. vélemény?
Figyelt kérdés
ez alatt az egy hét, vagy tíz nap alatt kipróbálom mi van ha nagyon lecsökkentem a szénhidrátot es a kalóriát is, a cukrot kivonom, és a lisztet is alig minimumra. és tornázom is. így indítottam: gyümölcsturmix, bébiétel, husi franciásaival, kaszinótojás, óriás bögre diabetikus tejes ital. ehhez egy óra futás. szóval kb beviszek 1600 abból mínusz futás 500-600 körül. 10 napra mi a tippetek, mire számíthatok. szavazzatok, írjatok. köszi!2023. ápr. 22. 04:33
11/15 anonim válasza:
Ne ilyen ízesített müzlire gondolj a zabpehelyt illetően, azok tele vannak cukrozva, hanem natúr zabpehelyre. Tejjel zabkásának elkészítve finom és egészséges. Nem tudom elképzelni, hogy a finomított lisztnél magasabb kalóriatartalma lenne.
Amúgy fél kilós ingadozás a súlyban normális. Ha most kezdted a fogyókúrát a futással együtt, simán lehet, hogy nő a súly, pl izomtömeg növekszik meg több folyadékot viszel be, mint előtte. De nem érdemes ilyen villámdiétát alkalmazni. Ha 10 nap alatt fogysz is, utána hamar visszahízod. Inkább hosszú távon térj át egy kiegyensúlyozott étrend + aktív mozgás életmódra.
12/15 A kérdező kommentje:
letelt a 10 np, 1-1.5 kilót fogytam :)
2023. ápr. 30. 22:00
13/15 A kérdező kommentje:
a torna persze egy 4-5 nap után lemaradt...
2023. ápr. 30. 22:01
15/15 A kérdező kommentje:
szia! abbahagytam a kalóriaszámlálást, visszaálltam a felnőtt kb 2000 re, de érdekes módon tartom azt a súlyt. :) azóta csináltam magamon több kísérletet is, hogy megismerjem a testem működését. pl pár hétig napi 1 kiló fagyit ettem pluszba és a folyadékos cuccok valahogy nem jöttek fel kilóba ( írtam is erről kérdést pár hete ) szóval amit leadtam, azon maradtam, és nyáron nem is tervezek semmit, ezt a nyarat már elengedtem.. de a következő kísérletem a limit nélküli folyadékfogyasztás lesz, a fagyis kísérleten felbuzdulva :)
2023. jún. 28. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!