Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Tudnatok linkelni olyan...

Tudnatok linkelni olyan oldalt vagy mondani peldakat?

Figyelt kérdés

Reggeli,ebed,vacsora otleteket szeretnek osszegyujteni. Szules utan maradt rajtam 12kg felesleg,szeretnek egeszsegesen fogyni, nem koplalni. Szoptatok meg,kisfiam 7honapos.

28eves anyuka

2022. jún. 12. 21:48
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Csak a kalóriákat kell csökkenteni annyira, hogy deficitben legyél. Ezért nem szükséges a komplett étrendedet kicserélni, amennyiben az kellően kiegyensúlyozott és változatos. Nyilván ha semmi mást nem eszel a virslin és a kakaós csigán kívül, akkor van mit átalakítani, de szülőként ezt nem feltételezem rólad.
2022. jún. 12. 22:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Instagramon érdemes követni: gökler kriszti, újvári dóri, toth cinthia, hethyfoods by dori, gorbepalko, fit cinnamontomi

Ott rengeteg otletet lehet szerezni

2022. jún. 12. 22:10
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Nem kellenek ötletek, csak józan paraszti ész!

Mit eszel/iszol egy átlagos napon?

2022. jún. 13. 03:03
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Duciforradalom.hu
2022. jún. 13. 05:40
 5/10 anonim ***** válasza:
54%

Minden a mennyisegeken mulik ha fogyasrol van szo. Illetve konnyebb tartani a kis mennyisgeet ha az etel minosegu, sok a rost es a folyadek

Reggeli

Teljes kiorlesu kenyer sajtkrémmel/humusszal + zoldsegek + sovány sonka/sajt/tojás

Zabkása/rizskása/tejbebulgur gyümölcsökkel, magokkal

Joghurt cukormentes granolával vagy gyumolccsel

Turokrem zabbal, magokkal, cukormentes lekvarrak

Ebed

Lasagne durum tezstabol, 7 szazalekos daralt hussal

Toltott paprika sovany daralthussal

Barmilywn fozelek (bab, borso, lencse, karalabe, kukorica stb) valamilyen feherjevel

Krumpli vagy edeskrjmpli olaj nelkul elkeszitve ahsabnak purenek stb valamilyen feherjeforrassal

Bulgur/koles/rizs/hajdina akar belekeverve zoldsegekkel akar anelkuk valamilyen sovany feherjeforrassal

Durum teszta alacsony kaloriatartalmu tejszinnel, valamilyen feherjeforrassal es zoldsegekkel pl spenot

Valamilyen feherje = serteskaraj, sertescomb, csirke vagy pulyka vagy kacsa comb es mell, tofu, szejtán, hal, tenger gyumolcsei stb

Uzsonna: turokrem vagy joghurt

Tk lapkenyer vagy wasa kenyer (nem abonett) humusszal vagy sajtkremmel melle zoldsegek

Vacsora: ugyanaz mint a reggeli csak kevesebb

Tenylwg mindent lehet enni, lehetoleg sovany hozzavalokbol (a zsirokban van a legtobb kaloria) es fozes kozben kell figyelni, hogy egy max 2 gramm olajjal inditsunk, es utana se adjunk hozza, mert azzal visszuk be a felesleges kaloriakat. Meg az ilyan zsiros etelekkel mint nutella

Lazac, avokádó is egészséges de a nagy zsirtartalom miatt fontos a mertektartas

A biztos fogyashoz meg legegyszerubb kaloriat szamolni. Kiszamolod barmelyik netes kalkulatorral a BMR odat abbol a napi kaloriazsuksegletet. A bmrnal tobbet, a kaloriaszuksegletnel kevesebbet kell enni es azzal lehet fogyni

2022. jún. 13. 07:18
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Esetleg Norbi? 😂
2022. jún. 13. 08:46
 7/10 A kérdező kommentje:

Reggelire zabkasa, vagy teljeskiorlesu kenyeret,hozza felvagott,zoldseget mikor mi van itthon hozza... Ebed meg valtozo,az a baj a vacsora az nagyon kitolodott es olyankor ehes voltam es akkor jött hogy amit talalok :( de most azt csinalom hogy napkozbe amit talalok zoldseget azokat csipegwtem ,igy este nem vagyok ehes mar.

Nem eszek isten igazabol sokat,neha inkabb engedtem a csabitasnak mikor ferjem kefveskedni akart pl csokival,anyosom imad sutni meg ilyenek.. most hogy meg alljt mondtam nekik, többször is mostmar kezdenek komolyan venni 😂

Koszonom a valaszokat :)

2022. jún. 13. 22:19
 8/10 anonim ***** válasza:
44%

Attól függ mit szeretsz. Hiába ír bárki saját kajákat, ha te azokat nem eszed meg.

Nekem a legtöbb nap így néz ki:

Reggeli

tojás, sonkával, virslivel vagy zöldségekkel

Ebéd

natúr hús és zöldségek

Vacsora

Melegszendvics zöldségekkel, sajttal

50-75g olajos mag

Pár szem diabetikus cukorka/ vagy 3-4 kocka diabetikus csoki

2022. jún. 14. 12:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

#8-as válaszoló: légyszi magyarázd már meg, mi értelme az esti ch-nak, amikor láthatóan egésznap kerülöd. Az alváshoz sok energia kell?

Valamint, a virslinél "táplálóbb" dolgot fel sem tudtál volna sorolni, főleg, hogy egészséges életmód fele kéne terelni mindenkit, aki fogyni szeretne. A virsli pont nem sorolható ide.

2022. jún. 18. 02:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Mindent megeszek kiveve a gombát,pacalt(tudom nem dietas :D ) es a halat..tenger gyumolcse,kagylo,csiga,beka :D
2022. jún. 28. 06:54

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!