Tudnatok linkelni olyan oldalt vagy mondani peldakat?
Reggeli,ebed,vacsora otleteket szeretnek osszegyujteni. Szules utan maradt rajtam 12kg felesleg,szeretnek egeszsegesen fogyni, nem koplalni. Szoptatok meg,kisfiam 7honapos.
28eves anyuka
Instagramon érdemes követni: gökler kriszti, újvári dóri, toth cinthia, hethyfoods by dori, gorbepalko, fit cinnamontomi
Ott rengeteg otletet lehet szerezni
Nem kellenek ötletek, csak józan paraszti ész!
Mit eszel/iszol egy átlagos napon?
Minden a mennyisegeken mulik ha fogyasrol van szo. Illetve konnyebb tartani a kis mennyisgeet ha az etel minosegu, sok a rost es a folyadek
Reggeli
Teljes kiorlesu kenyer sajtkrémmel/humusszal + zoldsegek + sovány sonka/sajt/tojás
Zabkása/rizskása/tejbebulgur gyümölcsökkel, magokkal
Joghurt cukormentes granolával vagy gyumolccsel
Turokrem zabbal, magokkal, cukormentes lekvarrak
Ebed
Lasagne durum tezstabol, 7 szazalekos daralt hussal
Toltott paprika sovany daralthussal
Barmilywn fozelek (bab, borso, lencse, karalabe, kukorica stb) valamilyen feherjevel
Krumpli vagy edeskrjmpli olaj nelkul elkeszitve ahsabnak purenek stb valamilyen feherjeforrassal
Bulgur/koles/rizs/hajdina akar belekeverve zoldsegekkel akar anelkuk valamilyen sovany feherjeforrassal
Durum teszta alacsony kaloriatartalmu tejszinnel, valamilyen feherjeforrassal es zoldsegekkel pl spenot
Valamilyen feherje = serteskaraj, sertescomb, csirke vagy pulyka vagy kacsa comb es mell, tofu, szejtán, hal, tenger gyumolcsei stb
Uzsonna: turokrem vagy joghurt
Tk lapkenyer vagy wasa kenyer (nem abonett) humusszal vagy sajtkremmel melle zoldsegek
Vacsora: ugyanaz mint a reggeli csak kevesebb
Tenylwg mindent lehet enni, lehetoleg sovany hozzavalokbol (a zsirokban van a legtobb kaloria) es fozes kozben kell figyelni, hogy egy max 2 gramm olajjal inditsunk, es utana se adjunk hozza, mert azzal visszuk be a felesleges kaloriakat. Meg az ilyan zsiros etelekkel mint nutella
Lazac, avokádó is egészséges de a nagy zsirtartalom miatt fontos a mertektartas
A biztos fogyashoz meg legegyszerubb kaloriat szamolni. Kiszamolod barmelyik netes kalkulatorral a BMR odat abbol a napi kaloriazsuksegletet. A bmrnal tobbet, a kaloriaszuksegletnel kevesebbet kell enni es azzal lehet fogyni
Reggelire zabkasa, vagy teljeskiorlesu kenyeret,hozza felvagott,zoldseget mikor mi van itthon hozza... Ebed meg valtozo,az a baj a vacsora az nagyon kitolodott es olyankor ehes voltam es akkor jött hogy amit talalok :( de most azt csinalom hogy napkozbe amit talalok zoldseget azokat csipegwtem ,igy este nem vagyok ehes mar.
Nem eszek isten igazabol sokat,neha inkabb engedtem a csabitasnak mikor ferjem kefveskedni akart pl csokival,anyosom imad sutni meg ilyenek.. most hogy meg alljt mondtam nekik, többször is mostmar kezdenek komolyan venni 😂
Koszonom a valaszokat :)
Attól függ mit szeretsz. Hiába ír bárki saját kajákat, ha te azokat nem eszed meg.
Nekem a legtöbb nap így néz ki:
Reggeli
tojás, sonkával, virslivel vagy zöldségekkel
Ebéd
natúr hús és zöldségek
Vacsora
Melegszendvics zöldségekkel, sajttal
50-75g olajos mag
Pár szem diabetikus cukorka/ vagy 3-4 kocka diabetikus csoki
#8-as válaszoló: légyszi magyarázd már meg, mi értelme az esti ch-nak, amikor láthatóan egésznap kerülöd. Az alváshoz sok energia kell?
Valamint, a virslinél "táplálóbb" dolgot fel sem tudtál volna sorolni, főleg, hogy egészséges életmód fele kéne terelni mindenkit, aki fogyni szeretne. A virsli pont nem sorolható ide.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!