Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Cukorbetegként lehet ketózni?

Cukorbetegként lehet ketózni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most olvastam erről a ketóról szívesen kipróbálnám, kinek mik a tapasztalatai?
2022. febr. 8. 15:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Nemnemnem! Egészsegeseknek is csak gondos étrenddel, és szakmai felügyelrttle. De ir, pajzsmirigy prpblémák vagx cukorbetegseg főleg kizáró ok. Cukorbetegként nagyon fontos a szwnhidrát, megfelelő időben mennyiségben. A ketoban meg nincs szenhidrát. Összekuszálná még jobban a testedet.
2022. febr. 8. 15:29
 2/21 anonim ***** válasza:
75%
felesleges kiprobalnod, hacsak nem vagy gyogyszerezetlen epilepszias beteg. ugyanis nekik talaltak ki ezt az etrendet
2022. febr. 8. 15:40
 3/21 anonim ***** válasza:
62%

A ketora amúgy smemilyen tudományos bizonyíték nincs, sőt a legfrissebb kutatások alátámasztották, hogy azok akik norál szinten ehetneks zénhidrátot, és nem korlátozódnak fehérjére és zsírra, azok jellemzően kevesebb kalóriát visznek be. Józan paraszti ésszel is látni, hogy zsírral könnyebb belapátolni sok kalóriát, mint jóminőségű szénhidrátokkal.

A fogyás valódi módszere, ha kalóriadeficitben vagy hosszútávon, akár csak kicsit is. Ennyi, a szervezet 1 kalóriából nem tud csinálni kettőt, csak mert este hatkor eszed, és nem fog feleannyit csak mert ketozol. Közben persz eérdemes figyelni bizonyos dolgokra, például hogy a napi keretedet magas fehérje és rosttartalmú ételekből vidd be így nem leszel folyton éhes. De fogyni akkor is fogsz ha csak szemetet eszel a kereteden belül, csak közben nem leszel túl jól. Nem baj ha nem vonod meg magadtól amit szeretsz csak kisebb mennyiségben fogyasztod, így egy pár kocka csoki belefér, csak nem két tábla ebéd utánra...

2022. febr. 8. 15:40
 4/21 anonim ***** válasza:
20%
Inkább hallgass a doktor nénire, ő is ketózik, le is dobott több tíz kilót hamarjában, pedig súlyos cukorbeteg volt, de helyre jött: [link]
2022. febr. 8. 16:14
 5/21 anonim ***** válasza:
61%
Nem
2022. febr. 8. 16:15
 6/21 anonim ***** válasza:
70%

Jeez doktor néni oldalának szolid MLM és nyuggerátverős vibeja van :DD

A ketoval és azért fogynak mert kevesebb kalóriát fogyasztnaak, mint amennyit elégetnek, minden fogyónak ez a lényege, csak a keto azt mondja ne egyél szénhidrátot...ennek a szabálynak nincs túl sok értelme, mert szénhidrát kell a test működéséhe

2022. febr. 8. 16:40
 7/21 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem a keto alapból butaság, az embernek szüksége van szenhidrátra. Meg a ketóval is csak azért fogynak, mert kalóriadeficitben vannak, de amúgy meg nem egészséges. Szimplán számolj kalóriát, és legyél deficitben, és akkor fogyni fogsz.
2022. febr. 8. 16:47
 8/21 anonim ***** válasza:
8%
A doktor bácsi is ketózik, folyamatosan koplal: https://www.youtube.com/watch?v=sko2gWFcqvU
2022. febr. 8. 17:04
 9/21 anonim válasza:
36%
Szia! Szerintem cukorbetegként a 160g CH diétát kellene kipróbálnod. Mondjuk én mindenképp beszélnék az orvosommal vagy felkeresnék egy dietetikust, hogy segítsen nekem!
2022. febr. 8. 19:03
 10/21 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Senkinek nem kellene.
2022. febr. 8. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!