Mit gondoltok az alábbi videóban szereplő étrendről? Őszintén. ⬇️
Szerintetek ez nem kevés?
Én is szeretnék fogyni. (kb 10 kilót)
Valahogy feldobta a YouTube ezt a videót, végignéztem és kicsit sokkolt, hogy ilyen keveset kell ennem, hogy fogyjak..
Ti kiegészítenétek valamivel?
Mit gondoltok erről?
Először is valóban kevés, de olyan rossz összetételű, amilyen csak lehet.
Felesleges 60-80g CH-ot tartani, hacsak nem anyagcsere betegsége van, az, hogy napi 3x eszik, és minden étkezése sajtot tartalmaz, az meg teljesen felesleges, és tele luxus kalóriával, helyette még 1x ennyit ehetne. Nem beszélve, hogy azt mondja minden nap ezt eszi, amikor rengeteg mindent ehetne leveseket, főzelékeket, húst, salátákat. Ezzel szemben reggel melegszendvics, ebéd hamburger, vacsora sajt, háát..
Nem ideális, ahogyan az első is leírta. De a csajszi is elmondja a videóban, hogy valami olyat keresett, ami neki jó és fenntartható. De ő sem azért fogyott, mert kevés szénhidrátot evett, hanem mert összességében kevesebb kalóriát vitt be, mint azelőtt.
Neked is valami ilyesmit kell keresned, nem feltétlenül lesz megfelelő az, amit más csinál.
Megértelek, mert ennyivel én sem bírnám ki, pedig én 56 kg vagyok és jelenleg is fogyok.
Ha ilyen kevés kajával valaki elvan, akkor nincs ezzel akkora baj (bár szerintem kevés ebben a fehérje és a zöldség is). Ha többet szeretnél enni, akkor szerintem több kisebb kalóriás étkezést szúrj be.
Pl én tízóraizni és uzsizni is szoktam, egy tejeskávét iszom vagy túrót eszem vagy valami zöldséges krémet mártogatok, a főétkezésekhez meg a vidóban látottaknál sokkal több zöldséget fogyasztok.
Pl ehelyett a mini ebéd helyet nekem sokkal jobban fekszik egy szelet lazac grillzöldségekkel meg valami kis szénhidráttal, vacsira meg rántottát, tonhalsalit és hasonlókat szoktam, mert ezzel a 100 g sajttal (amiben mellesleg benne van vagy 300 kalória) nem lakok jól. Egy rántotta 2 tojásből egy kis cheddarral vagy mozzarellával és salival kevesbb kalória és sokkal laktatóbb.
Én azt tudom javasolni, hogy számolgasd egy darabig a kalóriákat és egy idő után rájössz, milyen étrend fekszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!