Csirkemellbol dietas etel?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Dietazunk, mátol. 😅
Csirkemellet kert rizzsel enni, de mikeppen tudom izletesre megcsinalni ami tenyleg dietas?
Neten sok receptet talaltam, de egyik sem tunt hitelesnek (tejszines csirkemell? Csirkepaprikas? )
Koszi :)
2021. nov. 15. 10:45
11/11 anonim válasza:
Én a csirkét nem bonyolító túl: tepsiben sütöm, vagy serpenyőben pirítom. Teszek rá kis sonkát a tetejére, vagy mozzarella sajtot. Esetleg rakott zöldséges ételekben keverem a husit kockázva.
Fűszerezésnél meg minden mehet, csomó zöldfüszer, különleges borsok, fokhagyma, chili, himalája só.
A grill csirkét meg nagyon sokféleképpen felhasználhatod:salikba, lecsóba, köretként mellé Sütőben sült édesburgonya hasábbal, krumplival, bulgurral, rizzsel. Esetleg tésztára paradicsomszószosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!