Csökkentett/alacsony szénhidrátú ételeket tudtok ajánlani?
Nekem nem az vált be ha konkrétan csökkentett ch értékű ételt eszem, hanem dietetikussal kiszámoltattam mennyi minimum ch kell a fogyásomhoz(130), és mindent eszem, ami abba belefér.
Az én módszerem, hogy a tányért 3 részre osztom, és ebből a legkisebb rész a ch. De nagyon figyelj oda, a zöldségekben is bőven van, ezt se felejtsd el beleszámlni.
Én lowcarb étrendet követek. Most már több mint 2,5 éve.
Rengeteg zöldséget eszem, húsokat, tojást, olajos magvakat, tejtermékeket fogyasztok, némi szénhidrátcsökkentett kenyeret- tésztát, és még pár kiegészítőt.
Igazi életmóddá vált, és nagyon jól érzem magam. Le is fogytam már.:).
Természetesen rendszeresen sportolok is, heti 10 órában.
Túró, joghurt, tojás, avokádó, piros gyümölcsök, olajos magvak (tokmag dio mogyoro mandula kesudio)
Bacon, bármilyen hús, mindegyik sajt
Szerintem nézz ketos recepteket és onnan ihletet kapsz. Persze ott kb semmi cht nem esznek de hozzávalókra ad ötleter.
Arra viszont figyelni kell, hogy az alacsony ch vagy magas feherjevel vagy magas zsirral jár. Általában zsírral. És a zsíros ételek sokkal kalóriadúsabbak, könnyű túl sokat enni belőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!