Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szeméremdombról fogyás?

Szeméremdombról fogyás?

Figyelt kérdés

Szülés óta a szeméremdombom kövér lett. Súlyban a régi vagyok de ott rengeteg felesleg van. Nem akarok fogyózni már. Van valami mód annak az eltüntésének?

Mint régen olyan csontos szeméremdombot szeretnék.

2020. aug. 31. 18:19
 1/9 Lachesys ***** válasza:
97%
Nincs helyi fogyas. Ha nagyon nem megy a fogyás akkor zsirleszivas.
2020. aug. 31. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez fájt.
2020. aug. 31. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
A szeméremdombja senkinek sem csontos, éppen ezért domb, mert domború. Ott mindenkinek van egy kis zsírpárna. Ha amúgy normális a súlyod, akkor annyira nem lehet sok felesleg csak azon a területen.
2020. aug. 31. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

Jóságos ég. Már szültél is és ez a legnagyobb problémád? Egyesek tényleg sosem nőnek fel. Vagy fene jó dolgukban mindenféle hlyeséggel foglalkoznak. Ezek ám az élet nagy dolgai. Más azon aggódik jó szülő-e, megint más meg azon hogy szülés után másmilyen a nunija.

Sajnos jó tanácsot erre a marhaságra nem tudok, mert én császárral szültem, így a nunim érintetlen maradt, de keress fel egy plasztikai sebészt, ő biztos tud valami okosságot erre a szörnyű nagy problémára.

2020. aug. 31. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Kár volt leszavazni az elsőt. Persze gondolom a sok észlény itt arra számít, hogy valaki bedob egy jó kis szeméremcsont-torna videót a youtuberól, aztán majd attól jó le fog onnan fogyni.
2020. aug. 31. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Rubint Réka: Szeméremdombból szeméremvölgy
2020. aug. 31. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem örülj neki, hogy húsos. ;)
2020. aug. 31. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Attol hogy a testsulyod ugyan az jelenleg mint szules elott, a testzsir lehet magasabb. Ennek tobb oka lehet, fogyni kell meg, nincs helyi zsiregetes.
2020. szept. 2. 09:16
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Természete úton szültél? Ha igen, akkor simán lehet, hogy a csont formálódása miatt áll kijjebb, nem a sok zsírtól.
2020. szept. 2. 14:13

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!