Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szémhidrátcsőkkentett diéta?

Szémhidrátcsőkkentett diéta?

Figyelt kérdés
mik az előnyei és hátrányai a szénhidrátcsökkentett diétának? Könyebb így talán mivel sokkal laktatóbban eszik az ember? Válaszokat előre is köszönöm!

2020. júl. 7. 17:00
A kérdező szavazást indított:
Érdemes
nem érdemes
15 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Egyênfüggő. Nekem bejön. Eddig 50 kilót fogytam. A többi még folyamatban. Nagyon megszerettem ezt az életmódot. Sose térnék màr vissza a sok szénhidràthoz.
2020. júl. 7. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egyetlen módszer amivel fogyni tudok. Egyszer már fogytam vele 10 kg-t, ami 10 év alatt jött vissza, most újra csinálom, -6 kg- nál tartok. ,.
2020. júl. 7. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
az sem mindegy, mit eszel. pl a sok zöldség-gyümölcs oké hogy szénhidrát, de mégis más, és lehet velük fogyni
2020. júl. 7. 19:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen persze szerintem is belefér azért gyümölcs meg sok zöldség. Inkább olyanra gondolok mint példáúl az ilyen finomított szénhidrátok péksütik,cukrok stb... mert észrevettem ,hogy ezektől pár óra múlva nagyon nagy vágyat érzek az evésre és nem azért mert fizikailag éhes lennék hanem mert vágyom rá. Ezért lenne esetleg jó a szénhidrátcsökkentett diéta mert az lehet jobban ellaktatna.
2020. júl. 8. 02:55
 5/6 anonim ***** válasza:
29%
Nem a szénhidrátot kell csökkenteni, hanem a cukrot és a többi gyors szénhidrátot.
2020. júl. 8. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Ahogy más is írta, azért előnyös a szénhidrát csökkentett diéta, mert azok amúgy is tényleg hízlalnak, ráadásul a cukor- és gluténtartalmú ételektől csak éhesebb is leszel, tehát pláne többet fogsz enni, tehát pláne hízol...
2020. júl. 10. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!