Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ha a fehér kenyeret es tésztát...

Ha a fehér kenyeret es tésztát levaltom teljes kiorlesure attol fogyhatok valamennyit?

Figyelt kérdés
2020. jan. 18. 20:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
26%

Én ugyan olyan éhes vagyok tökmindegy melyiket eszem. Egyáltalán nem telit jobban. Inkább nem eszem kenyeret. Tk lisztből önmagában szinte semmit nem lehet csinálni, keverni kell, sikér kell bele, nekem túl bonyolult vele foglalkozni. Tehát tésztás lisztes dolgot sem eszem.

Így marad a puffasztott rizs vagy búzaszelet, abonett vagy korpovit keksz. Ezeket sem szeretem amúgy. A friss ropogós fehér kenyér finom, de egy fél szelet kevés így inkább hanyagolom.

Nem, a cserétől nem fogsz fogyni.

2020. jan. 19. 15:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ennyit változtatsz, akkor nem igazán fogsz fogyni.
2020. jan. 20. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!