Szerintetek így mennyi idő alatt lesz látható eredmény?
Sajnos az utóbbi 1-2 évben nagyon elhagytam magam, nem mozogtam, és ráadásul ülőmunkát végzek. Ezenkívül sokat kajáltam gyorséttermekben stb.
Nagyon megutáltam a testem, a combomon épp ha egy kicsit összenyomom a bőrt már szörnyen látszik a narancsbőr, a fenekem is lóg, az is narancsbőrös.
Az alábbi étkezést kezdtem el egy hete:
Reggeli: kávé mandulatejjel, quinoás barnarizs pufiszeletből 2-3, fél avokádó és tonhal VAGY egy közepes adag zabkása cukor nélkül gyümivel
Ebéd: pulyka/csirke/hal váltogatva valamilyen salátával, esetleg kuszkusszal.
Nasi: kipróbáltam a chia mag pudingot kókusztejjel, az eléggé bejön. Emellé zöldségrudakat szoktam gyártani, humusszal eszegetem.
Vacsi: pufirizs sonkával, tojással salival.
Próbálok legalább 2 litert inni egy nap, ez még nehezen megy. Edzőterembe még nem járok, otthon szoktam tornázni/jógázni jutyub videók alapján. Az adagokat viszont nem mérem nagyon, annyit eszem, hogy jól lakottságot érezzek, ez lehet hogy kicsit sok?
Egy ilyen étrenddel szerintetek mennyi idő alatt lesz eredmény? Vagy min változtassak? 1-2 hónap alatt örülnék ha látnék változást hogy tovább motiváljam magam.
N/25, 162 cm 55kg
Egyelőre heti 2x szoktam mozogni.
Ilyenkor vagy megcsinálok egy 2x30 perces jóga videót,
vagy egy edzőset főleg ilyen gyakorlatokkal: kitörés, guggolás (könyvekkel szoktam), planking, négyütemű fekvő, lábhajlítások/emelések.
Általában 12-es ismétlésekkel, három kört csinálok. Ez így 40-50 perc max, utána nyújtás.
A semminél biztos ez is jobb, de szeptembertől szeretnék rendesen edzőterembe járni. Addig is jövőhéttől megpróbálok heti 3-4 edzést csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!