Tudnátok adni ezekhez a hozzávalókhoz receptet?
jól értem hogy akkor szinte semmit nem eszel? emeld az adagot hátha
nem tudom hogy működik a kókusz ilyen formában
banán, szőlő, barack, alma és dióból reggelire saláta
zöldség levesek, paradicsom leves, gomba leves
a köles is gabona, de szerintem nagyon finom, és nem is lesz tőle bajod
répás köles, gombás köles stb
saláták fenyőmaggal
sült tofu
Úgy látszik, van, aki nem érti, hogy a kérdező nem érzi jól magát bizonyos ételektől... Gabonát, tejterméket, húst én se szoktam enni, ez még teljesen OK, nagyon kevés tojással neccesebb, de rengeteg ember van, aki egyiket sem eszi, sportol és saját állítása szerint jól van. Viszont itt már odafigyelés kell, mert ez a tojástalan napokon már a szokásosnál korlátozóbb vegán étrenddé válik, amihez azért odafigyelés kell.
Amit írtál, az kevésnek tűnik s nem írtál mennyiségeket, meg kéne nézni, mennyi a fehérjebevitel. Különösebben magas nem lehet, állati fehérje nélkül meg kéne nyomnod az olajos mag- és zöldségfogyasztást.
3 evőkanál kókusszal semmi baj, ha bírod (nem tudom, van-e, aki nem, bizonyára igen).
Jó dolog a tömény étel, én speciel fogyok vagy súlyt tartok velük, de nekem van feleslegem :) Vékonyan bizonyára tudnék velük hízni is.
Én több zöldséget is ennék (pl. sütve, de levesbe is sok zsír fér), s nagyon utánanéznék annak, hogy milyen tápanyagokból lehet hiányom az étrendem mellett... Ha nem gond, ehetsz tojást gyakrabban is, az elég hasznos egy szinte teljesen növényi alapétrendben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!