Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Miért vagyok állandóan éhes?

Miért vagyok állandóan éhes?

Figyelt kérdés
3. hete kezdtem el a paleo diétát. Nagyon betartok minden szabályt, azóta semmi cukrot nem ettem, sem riszt, burgonyát, fehér lisztes cuccokat. Leszámítva a reggelihez néha 1 szelet alacsony szénhidráttartalmú kenyér. ebédre abszolút paleo kajákat eszek, amelyeket a netről szedek le. Mindig annyit eszek hogy ne degeszre egyem magam, csak már ne legyek éhes. néha egy kis gyümölcs is bekerül, de nem kiló számra. Viszont étkezések után nagyjából 1,5 órával már éhes vagyok. Mit csinálok rosszul? hagyjam a gyümölcsöket is teljesen? valamint az lenne még a kérdésem h ezekből a paleo ételekből mennyit lehet enni?

2014. aug. 4. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos ez gyakori hiba, de tökre érthető, mert mindenhol azt magyarázzák, hogy a zsírtól hízunk.

De nem fogsz tőle hízni...az rengeteg energiát ad és nagyon jóllakat!

Minnél több gyümölcsöt eszel, annál éhesebb leszel...szóval a fogyáshoz én inkább azt venném vissza.

De azért ehetsz persze, nem kell megőrülni sem.

Én nem fogyókúra miatt csináltam, de fogytam 3kilót (valószínű főleg a felesleges víz ment le rólam)...elég gyorsan történt. Tuti 1 hónapon belül.

Párom is látványosan hízott...ő 12kg-ot fogyott...úgy 3 hónap alatt. ÉHEZÉS NÉLKÜL!!! EVETT ZSÍRT :-D

2014. aug. 4. 21:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Jessszu, nem vagyok magamnál:

"Párom is látványosan hízott" = nem hízott, hanem FOGYOTT :-D

bocsi!!

2014. aug. 4. 21:51
 13/16 A kérdező kommentje:
nyugi, nekem fel se tűnt :D Este van már amúgy is...:)))
2014. aug. 4. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:
60%

Amit csinálsz az nem paleó, hanem alacsony szénhidráttartalmú koplalás. Egyél több zsírt, fehérjét, akkor lesz energiád is és nem leszel éhes.

Az "1 szelet alacsony szénhidráttartalmú kenyér" remélen nem a Norbi update kenyér, mert az nem paleó, tele van gluténnel, az még minimális mennyiségben is kerülendő, a Norbi féle kenyérben meg rengeteg van.

2014. aug. 5. 09:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát ez sztem paloeo...miért ne lenne az? mert néha-néha van egy kis kenyér? kb 2 hetente 1x....a paleoba is van, amit lehet csalni néha. Pl. akár kis mennyiségű tejfölt is lehet használni, ha a recept megkívánja. Tudom szerint a paleo is az az alacsony szénhidrátfogyasztáson alapul, ezért vannak kiiktatva a rizs tészta krumpli és társaik...
2014. aug. 5. 12:23
 16/16 Julie S ***** válasza:
100%
A paleo nem az alacsony ch fogyasztason alapul. Lassu felszivodasu ch-kat ajanlott enni, olyanokat, amik nem emelik az egbe a vercukorszintedet. Ezen kivul az egyik legfontosabb kerulendo dolog a gluten. A tejrol megoszlanak a velemenyek. Van, aki szerint a nyers tej belefer, van, aki szerint a savanyitott tejtermekek belefernek, megint mas nezet szerint csak a hosszan erlelt sajtok, de van aki szerint pedig semmi tejtermek sem fer bele. Amugy van a gabonakkal egyeb gond is (pl a fitat tartalmuk), ami miatt nem ajanlott fogyasztani oket (foleg a teljes kiorlesueket).
2014. aug. 5. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!