Hol érdemes paleós cuccokat beszerezni? És húst, halat, zöldéséget stb. Olcsón, de jó minőségben?
Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 20:43
2/3 anonim válasza:
Alapvetően Piacon.
Ha van rá lehetőséged, akkor egyenesen a gazdától...
3/3 anonim válasza:
Nekem sajnos le kellett mondanom a piaci húsról,mert állandó jelleggel másnapra megbüdösödött.
Nem állítom,hogy minden piac ilyen,de a közelemben lévőkben csalódtam. Ezután kezdtem keresgélni, és a metro tűnik nekem a legolcsóbbnak és a legfrissebbnek. Hal választékuk is a legnagyobb a közelemben és néha megfizethető áron tudok hozzájutni. A zöldséget viszont csak bácsikától, vagy nénikétől vásárolok piacon, bár volt már úgy, hogy találkoztam eggyel-eggyel a nagybanin :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!