Paleo vagy vércsoport szerinti diéta?
Mivel ez a két legfelkapottabb diéta manapság érdekelne, hogy melyik hatásosabb ill. egészségesebb. Lehet-e a kettőt egyszerre? Olyat is hallottam, olvastam már, hogy a vércsoport diéta baromság, nincs semmi alapja.
Vélemények?
Egyikről sincs túl jó véleményem, de a paleóban legalább van némi ráció. A vércsoport diétának viszont semmi alapja vagy értelme.
Amúgy ha fogyni akarsz, gondoltál már arra,h a "hagyományos" szálkásító étrendet kipróbálod? nem értem, miért kell az ilyen divatdiétákat követni.
Mivel pont nullás vcs. vagyok elvileg paleo + vcs. diéta jó lenne nekem (már ha van egyáltalán alapja a vcs. diétának ugye)
Nem vagyok túlsúlyos, napi szinten sportolok, inkább a dolog egészségmegőrző-javító hatása érdekel hosszútávon.
Szia, én annyit tudok h az egyik baratnőm a paleot csinalja és neki nagyon bevált.
:)
"Egyik sem egészséges, de a paleolitot kipróbáltam, és nekem beváll :)"
persze h bevált, mivel a paleóban nagyon alacsony a szénhidrát bevitel. Csakhogy fogyni lehet kevésbé drasztikus módszerrel is, mint pl. szálkásító diéta. Csak a legtöbb ember (főleg nők) annyira buta és lusta, h fogalma nincs arról, h mi az a fehérje, szénhidrát, stb., de még utánaolvasni sem képes, aztán meglepődik, ha egy divatdiétát követve (paleo) fogy.
ha csökkented a ch bevitelt, és a fehérjét meg növeled, akkor fogysz, micsoda megdöbbentő erejű újdonság!!!!
Egyértelműen a paleo. Annak van alapja.
A "szálkásító" hozzászólóhoz:
Rendben, de a kérdés az volt melyik egészséges?
A szálkásítótól lehet, hogy lehet fogyni, de van hogy valaki nem akar fogyni...
Én paleoval gyógyultam, nem fogyókúra miatt keztdem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!