Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Paleo vagy vércsoport szerinti...

Kensei kérdése:

Paleo vagy vércsoport szerinti diéta?

Figyelt kérdés

Mivel ez a két legfelkapottabb diéta manapság érdekelne, hogy melyik hatásosabb ill. egészségesebb. Lehet-e a kettőt egyszerre? Olyat is hallottam, olvastam már, hogy a vércsoport diéta baromság, nincs semmi alapja.

Vélemények?

2014. júl. 28. 09:43
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

Egyikről sincs túl jó véleményem, de a paleóban legalább van némi ráció. A vércsoport diétának viszont semmi alapja vagy értelme.

Amúgy ha fogyni akarsz, gondoltál már arra,h a "hagyományos" szálkásító étrendet kipróbálod? nem értem, miért kell az ilyen divatdiétákat követni.

2014. júl. 28. 10:25
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
egyik sem jó! Egészséges életmód, mérték, sport!
2014. júl. 28. 10:36
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
A paleó a nullás vércsoporthoz áll a legközelebb, annak befog válni. Egy AB-s vérűnek katasztrófa. Én is azt mondom mint az első, szálkásító diéta plusz sport ahogy a 2. írta.
2014. júl. 28. 10:44
 4/10 A kérdező kommentje:

Mivel pont nullás vcs. vagyok elvileg paleo + vcs. diéta jó lenne nekem (már ha van egyáltalán alapja a vcs. diétának ugye)

Nem vagyok túlsúlyos, napi szinten sportolok, inkább a dolog egészségmegőrző-javító hatása érdekel hosszútávon.

2014. júl. 28. 11:03
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
A vércsoport szerinti diétának egyáltalán nincs alapja. A paleolithoz tartozó magyarázat kicsit meredek, maga az étrend viszont nem rossz, csak szerintem kicsit több benne a korlátozás az indokoltnál.
2014. júl. 28. 11:57
 6/10 anonim válasza:
100%

Szia, én annyit tudok h az egyik baratnőm a paleot csinalja és neki nagyon bevált.

:)

2014. júl. 28. 12:19
 7/10 Roxy02 válasza:
78%
Egyik sem egészséges, de a paleolitot kipróbáltam, és nekem beváll :)
2014. júl. 28. 13:22
 8/10 anonim ***** válasza:
25%

"Egyik sem egészséges, de a paleolitot kipróbáltam, és nekem beváll :)"

persze h bevált, mivel a paleóban nagyon alacsony a szénhidrát bevitel. Csakhogy fogyni lehet kevésbé drasztikus módszerrel is, mint pl. szálkásító diéta. Csak a legtöbb ember (főleg nők) annyira buta és lusta, h fogalma nincs arról, h mi az a fehérje, szénhidrát, stb., de még utánaolvasni sem képes, aztán meglepődik, ha egy divatdiétát követve (paleo) fogy.

ha csökkented a ch bevitelt, és a fehérjét meg növeled, akkor fogysz, micsoda megdöbbentő erejű újdonság!!!!

2014. júl. 28. 14:09
 9/10 anonim ***** válasza:
utolsó: a szálkásító diétát azért sokan nem bírják, nekem pl két nap után minden izületem begyulladt a megemelt fehérjebeviteltöl. És nem én vagyok az egyetlen, aki nem bír sok fehérjét fogyasztani (nekem a napi max 40 g a fölsö határ, ami mellett nem lesznek borzalmas fájdalmaim).
2014. júl. 28. 14:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a paleo. Annak van alapja.

A "szálkásító" hozzászólóhoz:

Rendben, de a kérdés az volt melyik egészséges?

A szálkásítótól lehet, hogy lehet fogyni, de van hogy valaki nem akar fogyni...

Én paleoval gyógyultam, nem fogyókúra miatt keztdem el.

2014. júl. 29. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!