Mitől lehet a puffadásom?
Szia!
Hát nem tudom...én nem értem erre a TSH értékedre miért mondjék, hogy rossz mikor tök jó érték. De ők tudják.
Hogy a jód elfedi az alulműködést azt ismerem én is.
De szerintem neked sosem volt alulműködésed.
Ismerek olyan lányokat, akiknek hasonló gondjuk volt, hogy nem jött meg...nekik is segített a paleo, de konkrétan ez a jellegű gond elég sokára javult...1 év is kell hozzá és kitartó paleo.
Ha jó a prolaktin az már jó dolog, az hogy nem rendeződik minden egyszerre az sajna így van, de azért ne add fel.
Hogy ilyen rövid idő alatt nem múlt el minden rossz tünet az nem azt jelenti hogy nem is fog rendeződni.
Az egyik csaj, akinek ugyanez volt a gondja...már terhes, hamarosan szűl :-)...nem adta fel!!
Neked is menni fog, csak kitartás!!
A puffadásra szedj savanyúságot, de komolyan.
nem elég savas a gyomrod és nem jól emészted a fehérjét, Szerintem azért puffadsz. Ha nem elég savas a közeg, akkor emésztés helyett rohdat bent...onnan a gáz.
A savanyúságok segítik az emésztést, szisztematikusan szedd, vagy probiotikumot szedj egy ideig.
A szénsavas víz miatt azért nem kell aggódnod. Az nem okoz gondot, biztos nem ettől puffadsz.
Jófejek a rokonaid .-), nagyon jó ha támogatnak...:-), aztán ilyen közegben jóval kellemesebb paleozni.
Figyu, annyit mondok, hogy csak úgy szűlnek a paleos nők :-D...elképesztő terhes nő dömping van :-).
Úgyhogy csak hajrá kitartást!
Fermentálásról olvasd ezt el, nagyon fasznos!
SOK SIKERT!!!
Sajnos akér egy ilyen szuper antibiotikum kúra is nagyon tönre tudja vágni a bélflórát és sajna nem elég egy 1 hetes probiotikum kúra utána :-/...sokkal hosszab ideig kell nevelgetni a bélflórát...
Ha fixen jelent vannak a savanyúságok az sokat segít.
Csak azt akartam még írni, hogy ha PCOS-d van meg kicsi IR, de tényleg ne ketózzál...Szendinek van erről egy cikke. Nem hülyeség a ketogén bizonyos esetelkben, de erre nem jó. Majd, ha megtalálom átküldöm neked a cikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!