Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Mi az a paleoban "tiltott"...

Mi az a paleoban "tiltott" dolog, amit még hajlandóak vagytok megenni szélsőséges esetben?

Figyelt kérdés

Még csak most tanulom,(kb. 1,5 hónapja paleozok)...de néha belefutok tiltott dolgokba. Pl. savanyúságban cukor,vagy egyéb "rejtett dolgok"...de a paradicsomot is nehéz mellőzni,na és a feta sajtot :( ...vagy itt van anyum kovászos uborkája :( ...igaz most készül a meggyfaleveles változat :)

Zab? Rizstej? Krumpli? hüvelyesek? tejföl? cukor?...stb. Melyiket érzitek a legkevésbé rossznak,ami esetleg nálatok belefér,ha minden kötél szakad? ;)

2014. júl. 4. 07:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! Erre most szükség volt...jobban érzed így magad?

Lehet,hogy 30 évig élt...de ezen kívül semmi értelmes ellenvéleményt nem tudsz felmutatni....

...hónapok óta különböző gyulladásokkal küzdök/küzdöttem...a rengeteg gyulladáscsökkentő, antibiotikum padlóra küldte a gyomromat is...és lehet,hogy te így látod,de lassan két hónap paleó után,gyógyszernélküliség nélkül sokkal jobban vagyok,mint a fél év gyógyszeres próbálkozások után.

Sajnálom,hogy ennyire egyoldalú a gondolkodásod...és azt is,hogy ennyire elutasítasz valamit,és ennyire nem vagy képes tolerálni azt,hogy nem vagyunk egyformák...én elfogadom,hogy neked semmi bajod a gluténtől és a tejtől stb.,és nem akarlak meggyőzni,de te is fogadd el,hogy van akinek ez hozza el a gyógyulást. ...és ha még mindig vitatkozni akarsz,akkor lényszíves komolyabb érveket felhozni,és tényekkel alátámasztani...Köszönöm!

2014. júl. 17. 10:10
 12/12 A kérdező kommentje:
... a többiektől pedig bocsánat a stilisztikai és nyelvtani hibákért...hiába egy anyán lógó nyári szünetes 4 éves mellett írni se egyszerű... :) :) :) ...és főzni se ;)
2014. júl. 17. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!