A ketogén diétában a makrotápanyagok százalékos eloszlása?
Nyilván nem ezek lesznek a százalékok a 30g szénhidráttal...
Nos. Az alma elvileg belefér, egyesek akár banánt is esznek, ha ahhoz van kedvük, én nem szólok bele, az alacsony szénhidrátbevitelnek elvileg hatnia kell, akárhogyan is csinálja az ember, bár valószínűleg a hirtelen löket nem az igazi. De egy szakértőt kéne megkérdezni erről.
Nekem nem férne bele, mert a normál ételemmel alig tudok 30g ch alá menni s fel kell adnom a normál ebédet, de az én étrendem már csak ilyen, zöldségre alapozó. De egészségesebbnek is érzem, ha az ember eszik zöldséget. Ami eléggé hamar ki tudja tölteni a 30 g-ot, bár a zöldség fajtájának megválasztása sokat segít.
1200 kcal nekem is roppant kevésnek tűnik, még ketogén diétában is, de nem is tudok Rólad semmit, ha Neked ez elég, az rendben van.
A fehérje és a zsír aránya roppant fontos, többnyire 75-80%-ot írnak a zsír arányának minimumaként, leszámítva a testépítők fehérjedús verzióját, ami nem ketogén, de ők annak nevezik, s a nőimagazinok light margarinos és szénhidrátos butaságait. Az igazi ketogén nagyon erősen a zsírra alapoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!