Miért vagyok állandóan éhes? Pedig nem eszek keveset,1800-1900 kcal-t fogyasztok.
Majdnem teljesen átálltam a paleóra, annyiban szegem meg, hogy ritkán (heti 1-2 alkalom) eszem rizst, paradicsomot vagy burgonyát (ezt kb. kéthetente egyszer). Emiatt van?
Tudom, hogy nem kéne kalóriát számolni, de én biztosra akarok menni, annyi rémtörténetet olvasni, hogy hiába álltak át az emberek a paleóra, mégse fogytak. Na, nekem ezzel nincs bajom, mert január óta 10 kg lement, csak állandóan ehetnékem van.
Kedves kérdező, az a gyümölcs mennyiség amit írsz az rengeteg...ettől nem csoda, ha édes vagy.
Az aszalt gyümölcs meg ráadás...az szintén ch bomba és iszonyat éhes leszel.
Ez a mennyiségű gyümölcs simán okozat vércukor ingadozást és ettől lehetsz ennyire éhes.
Szerintem cseréld le a gyümölcsös kalóriáid felét legalább fehérje-zsír alapú ételre és nem leszel éhes ;-)!
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!