Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Milyen lesz, ha a húst,...

Milyen lesz, ha a húst, brokkolit úgy rántom ki, hogy belemártom tojásba majd kókuszreszelékbe?

Figyelt kérdés
Próbálta már valaki? Sajna nincs itthon kókuszliszt meg egyéb ilyen csodadolgok, de ez így milyen lenne?
2014. febr. 17. 10:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#9: Miért ne mehetne? :)

Az olajos magvak szénhidráttartalma változó, a szezámot és a lent szokták mondani kifejezetten ketogén diétába illőnek. Mert az élelmi rost, ami szénhidrát, de nem emésztjük meg, nem számít. A dióból pedig lehet kicsit is enni, úgy is fel tudja dobni az ételt ;)

Én gyümölcsöt is mindennap eszem, ha ketogén napom van, mértékkel belefér... Ilyenkor a gyümölcs 1-2g CH-t jelent, a többi kell a zöldségekre és egy kicsi az olajos magvak miatt.

2014. febr. 17. 15:50
 12/18 A kérdező kommentje:

ma 15:50

Nem tudom én már mindentől félek. Sajnos nincsenek tesztcsíkjaim és nem vagyok biztos benne, hogy jól csinálom a dolgot. Gyümölcs? Milyen gyümölcsöt eszel? Én kb majd meghalok egy narancsért, imádom, de nem merem enni, elég sok benne a szénhidrát meg ugye fruktóz..

2014. febr. 17. 16:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Azt megkérdezhetem, hogy súlyos betegség miatt ketogénezel?

Vagy mert fogyni akarsz?

2014. febr. 17. 17:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha komoly nálad ez a ketózis dolog, akkor érdemes beinvesztálni egy tesztbe:

[link]

2014. febr. 17. 17:07
 15/18 A kérdező kommentje:

ma 17:07 Tuudom, hidd el, nagyon szeretnék, már arra is gondoltam, hogy hagyom a francba az egészet, amíg nem tudok szerezni ilyet.

Sajnos itt nálunk egyáltalán nem lehet kapni, már több gyógyszertárat bejártam, azt se tudták miről beszélek(Románia)...

Hozzám a legközelebb Berettyóújfalu lenne, amint meggyógyulok átmegyek oda venni, remélem ott kapok majd.

2014. febr. 17. 17:15
 16/18 anonim ***** válasza:
#12: Az a helyzet, hogy én nem ketogénezek, csak néha próbálkozom vele s többnyire akkor is elbukom azon, hogy nekem sok és különféle zöldség kell :D Gyümölcsből ilyenkor pár szem málna vagy hasonló megy. Valahogy nekem naponta kell a gyümölcs, de nem sok :) A málna pedig különösen szegény szénhidrátban. A ribizli is jó még.
2014. febr. 18. 11:20
 17/18 anonim ***** válasza:
patikában tényleg nem tudják miről beszélsz :-), én is próbálkoztam egy ideig. amit rendeletem a neten rendeltem meg. Talán Romániában is kapható a neten keresztük.
2014. febr. 18. 11:59
 18/18 anonim ***** válasza:
a tesztcsík amúgy sem releváns. a vérketont kéne mérni :)
2014. febr. 18. 15:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!