Milyen lesz, ha a húst, brokkolit úgy rántom ki, hogy belemártom tojásba majd kókuszreszelékbe?
#9: Miért ne mehetne? :)
Az olajos magvak szénhidráttartalma változó, a szezámot és a lent szokták mondani kifejezetten ketogén diétába illőnek. Mert az élelmi rost, ami szénhidrát, de nem emésztjük meg, nem számít. A dióból pedig lehet kicsit is enni, úgy is fel tudja dobni az ételt ;)
Én gyümölcsöt is mindennap eszem, ha ketogén napom van, mértékkel belefér... Ilyenkor a gyümölcs 1-2g CH-t jelent, a többi kell a zöldségekre és egy kicsi az olajos magvak miatt.
ma 15:50
Nem tudom én már mindentől félek. Sajnos nincsenek tesztcsíkjaim és nem vagyok biztos benne, hogy jól csinálom a dolgot. Gyümölcs? Milyen gyümölcsöt eszel? Én kb majd meghalok egy narancsért, imádom, de nem merem enni, elég sok benne a szénhidrát meg ugye fruktóz..
Azt megkérdezhetem, hogy súlyos betegség miatt ketogénezel?
Vagy mert fogyni akarsz?
Ha komoly nálad ez a ketózis dolog, akkor érdemes beinvesztálni egy tesztbe:
ma 17:07 Tuudom, hidd el, nagyon szeretnék, már arra is gondoltam, hogy hagyom a francba az egészet, amíg nem tudok szerezni ilyet.
Sajnos itt nálunk egyáltalán nem lehet kapni, már több gyógyszertárat bejártam, azt se tudták miről beszélek(Románia)...
Hozzám a legközelebb Berettyóújfalu lenne, amint meggyógyulok átmegyek oda venni, remélem ott kapok majd.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!