Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Milyen lesz, ha a húst,...

Milyen lesz, ha a húst, brokkolit úgy rántom ki, hogy belemártom tojásba majd kókuszreszelékbe?

Figyelt kérdés
Próbálta már valaki? Sajna nincs itthon kókuszliszt meg egyéb ilyen csodadolgok, de ez így milyen lenne?
2014. febr. 17. 10:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Én sem próbáltam, de olvastam már ilyen módszerről :) Én valószínűleg szezámmal csinálnám, mert az remekül megy a zöldségekhez az ízlelőbimbóim szerint (a rántást is szezámmal készítem), a kókuszreszelék viszont édes és az zavar alapvetően sós ételnél. (Plusz sosem rántok.) De bizonyára az se rossz, csak ízlés dolga :) Szerintem érdemes megpróbálni.
2014. febr. 17. 10:55
 2/18 Julie S ***** válasza:

Hát, én a kókuszreszeléket nem erőltetném a brokkolihoz. A húshoz jó lehet.

(De én sosem szoktam rántott dolgokat csinálni. Az tök sok meló. Simán megsütve is finom minden.)

2014. febr. 17. 11:10
 3/18 A kérdező kommentje:
Én a keto miatt szeretném kicsit felturbózni a zsírbevitelt, ezért szeretném rántani. Amúgy én is párolni, grillezni sozktam midnent.
2014. febr. 17. 11:21
 4/18 anonim ***** válasza:

Biztos jó, de egyáltalán nem diétás. Habár nem tudom, nálad mi a cél. Lehet, hogy hízni akarsz.

Ennyi erőből megehetnél egy szelet rántott húst is.

2014. febr. 17. 12:06
 5/18 anonim ***** válasza:

#3: A sütéssel is kap zsírt a hús vagy a zöldség, nem értem. Plusz ehetsz diós vajat, zsírtejet, olajos magvakat... A ketogén zsírbeviteli szint elérése nem olyan nehéz, engem csak a zöldségkorlátozás tart vissza tőle. Bár ma épp ketogén napot tartok.

Ja, a zöldséghez jó még a szezám. Megsütöd, de úgy, hogy ráöntesz egy kis szezámos-tojásos keveréket... Mi ezt találtuk ki kirántás helyett, mert az nekünk rém macerás és lassú. Igen finom tud lenni s nem kevés szezámot fel tud venni egy nagy adag zöldség :) Zsírt is, persze.

A brokkoli ráadásul elég szénhidrátszegény, nem táblázat a fejem, de az megsütve már majdnem ketogén zsírarányú :D A kínai kel tuti az, ha én csinálom. Pedig nem tocsog a zsírban, csak amennyi kell hozzá.

2014. febr. 17. 12:32
 6/18 anonim ***** válasza:
#4: A ketogén diétát kifejezetten alkalmasnak mondják fogyásra, minimális izomveszteség mellett. A sok zsír nem gond, ha alacsonyan van a szénhidrátbevitel. Persze ha túl sokat eszünk, akkor ketogénnel sem fogyunk, ez nem csoda :) De a zsír magas aránya inkább segít.
2014. febr. 17. 12:33
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem finom a brokkoli kókuszreszelékkel :-)
2014. febr. 17. 14:03
 8/18 anonim ***** válasza:
Egyedül amiatt aggódnék, hoyg elég a kókuszreszelék. az elég gyorsan megég asszem :-/
2014. febr. 17. 14:19
 9/18 A kérdező kommentje:

ma 12:32

Meg vagyok fázva, nem tudok elmenni itthonról, ezért próbélok abból várat építeni, ami van itthon. Nincs se kókuszzsír, se dió(Amúgy az olajos magvaktól félek is kicsit, van bennük szénhidrát is bőven)

Esetleg van itthon toroskáposzta disznó-oldalassal, szerintetek az mehet?

2014. febr. 17. 14:38
 10/18 anonim ***** válasza:
Naná :-D
2014. febr. 17. 15:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!