Milyen lesz, ha a húst, brokkolit úgy rántom ki, hogy belemártom tojásba majd kókuszreszelékbe?
Hát, én a kókuszreszeléket nem erőltetném a brokkolihoz. A húshoz jó lehet.
(De én sosem szoktam rántott dolgokat csinálni. Az tök sok meló. Simán megsütve is finom minden.)
Biztos jó, de egyáltalán nem diétás. Habár nem tudom, nálad mi a cél. Lehet, hogy hízni akarsz.
Ennyi erőből megehetnél egy szelet rántott húst is.
#3: A sütéssel is kap zsírt a hús vagy a zöldség, nem értem. Plusz ehetsz diós vajat, zsírtejet, olajos magvakat... A ketogén zsírbeviteli szint elérése nem olyan nehéz, engem csak a zöldségkorlátozás tart vissza tőle. Bár ma épp ketogén napot tartok.
Ja, a zöldséghez jó még a szezám. Megsütöd, de úgy, hogy ráöntesz egy kis szezámos-tojásos keveréket... Mi ezt találtuk ki kirántás helyett, mert az nekünk rém macerás és lassú. Igen finom tud lenni s nem kevés szezámot fel tud venni egy nagy adag zöldség :) Zsírt is, persze.
A brokkoli ráadásul elég szénhidrátszegény, nem táblázat a fejem, de az megsütve már majdnem ketogén zsírarányú :D A kínai kel tuti az, ha én csinálom. Pedig nem tocsog a zsírban, csak amennyi kell hozzá.
ma 12:32
Meg vagyok fázva, nem tudok elmenni itthonról, ezért próbélok abból várat építeni, ami van itthon. Nincs se kókuszzsír, se dió(Amúgy az olajos magvaktól félek is kicsit, van bennük szénhidrát is bőven)
Esetleg van itthon toroskáposzta disznó-oldalassal, szerintetek az mehet?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!