Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Már fogytam 5 kilót, de még...

Már fogytam 5 kilót, de még szeretnék 10-et. Már kezd lógni a bőrőm. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Szóval tudjátok, hogy hasamon kicsit már lóg a bőr, de még nem nagyon és arra gondoltam, hogy még talán időben vagyok, hogy valamit tegyek, ne plasztikai sebész legyen a vége, mert az nem jó. 30éves ffi vagyok. Valakinek van már ezzel tapasztalata?
2014. jan. 20. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez sajna genetika... Én már 3x szült nő vagyok és "hasonló" a problémám.

Amivel javítani lehet: dr. Kelen gél, amit a gyógyszertárban kapni. Nagyon jó!! Több féle van, kérdezd meg a gyószertárban, hogy melyik jó Neked.

Aztán még ott van a hideg-meleg vizes váltózuhany és a masszírozás.

A has leszorítása, tekercselése is hasznos lehet... sok sikert!

2014. jan. 20. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sport esetleg?
2014. jan. 20. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Igaz nem a kérdésedre válaszolok, de leírnád nekem, hogy mit eszel naponta és mennyit?

Bár én nő vagyok, de nekem is 15-20 kg-ot kéne leadnom.

Egyébként a lógó bőr megszüntetésére én a tekercselést ajánlanám, nekem anno nagyon bevált, 2 szülés után gyönyörűen feszes lett a hasamon a bőr.

2014. jan. 21. 09:54
 4/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. A gél-t már meg is rendeltem. :)

A tekercselést leírnátok, hogy mit jelent? Azt nem igazán értem pontosan hogyan kell használni.

Amúgy rendesen a paleo diéta elvei szerint eszek. Különösebb mennyiségi korlát nincs, mindig addig eszek amíg éhes vagyok. Viszont nagyon fontos, hogy CSAK a következő listán szereplő kajákat eszem. Ami nincs a listán azt nem eszek. Hogy miért azt bármilyen palo könyvben el lehet olvasni, de a lényeg, hogy CSAK ezeket:

PALEO ÉLELMISZEREK

HÚS & HAL

bárány birka borjú busa csirke fácán halak harcsa kacsa kagyló kecske Lazac liba pisztráng sügér szardínia marha nyúl őz ponty pulyka rák sertés strucc szarvas tojás tonhal tőkehal vaddisznó vadkacsa vadnyúl belsőségek

ZÖLDSÉGEK

articsóka brokkoli cékla cukkíni csicsóka édesburgonya feketegyökér fokhagyma gombák hagymafélék káposztafélék karalábé karfiol kelbimbó kelkáposzta padlizsán paprika paradicsom paszternák petrezselyem rebarbara répa retek salátafélék sütőtök spárga spenót torma tökfélék uborka zeller olívabogyó

GYÜMÖLCSÖK

alma ananász avokádó áfonya banán birsalma citrom cseresznye datolya egres eper füge görögdinnye grépfrút kajszibarack kivi körte lime málna mandarin mangó meggy narancs naspolya nektarin őszibarack papaya ribizli sárgadinnye szeder szilva szőlő

CSONTHÉJASOK

brazil dió dió (sok) fenyőmag kesudió kókuszdió mandula makadámia dió (sok) mák napraforgómag paradió pekándió pisztácia gesztenye szezámmag tökmag török mogyoró

OLAJ & ZSÍR

avokádó olaj dióolaj ghee kacsazsír kókuszolaj kókuszzsír (sok) lenmagolaj libazsír mandulaolaj mogyoróolaj olívaolaj (sok) sertészsír tökmagolaj

GYÓGYNÖVÉNYEK & FŰSZEREK

ánizs babér bazsalikom berkenye bodza kakaópor borókabogyó bors borsmenta cikória curry csillagánizs édesgyökér édeskömény fahéj fodormenta fűszerkömény fűszerpaprika gyömbér kakukkfű kapor koriander kurkuma lestyán levendula majoránna mák metélőhagyma mustármag oregánó carob por rozmaring sáfrány szegfűbors szegfűszeg szerecsendió tárkony vanília zsálya

2014. jan. 22. 09:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Köszi a választ.

Akkor hát én is megválaszolom a kérdésedet. A tekercselés azt jelenti, hogy körbetekered folpack-kal azt a testrészedet, ahonnan fogyni szeretnél (has, kar, comb...), és úgy tornázol, futsz esetleg. Ez egy nagyon régi módszer, és hatásos.

2014. jan. 22. 11:22
 6/9 anonim válasza:

Most lehet hogy hulye vagyok hozza de ha kigyurod magad vagy kiizmositod magad akkor nem eltunne? Az izmaid novekednenek es megfeszulne a borod miatta....

Ez most csak egy elmefuttatas meg mielott valaki lepontozna -.-"

2014. jan. 23. 08:01
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Az utolsónak üzenem, hogy elméletileg de. Csakhogy mondjuk elképzelsz egy zsíros hízott combot, meg feneket, hát oda baromi sokat kéne gyúrni (értsd lehetetlen) hogy izommal vissza töltsd a bőrt:)

És még a fóliázásról kérdezném, hogy ez a fogyásban segít nem? Vagy a bőr visszafeszesítésben?

2014. jan. 23. 08:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Tévhit, hogy a fóliázás segít a fogyásban, ellenben a pólusokat remekül eltömíti. Ostobaság.
2014. jan. 23. 20:48
 9/9 anonim válasza:
Bocsi , hogy nem erre válaszolok, de mi az a folpack?
2014. febr. 6. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!