Miért lehet hasmenésem a kókuszkrémtől?
Figyelt kérdés
Már másodszorra kaptam hasmenést a Cocomas kókuszkrémtől. Az első alkalommal fogyasztottam nagyobb mennyiségű nyírfacukrot, így akkor biztos voltam benne, hogy az okozza, de ma a húsos-zöldséges ragum szaftja kókusztejszínnel készült, és már megint rámjött a szapora, így nem tudok semmi másra gyanakodni. Mitől lehet...?2013. dec. 10. 19:57
1/6 anonim válasza:
Érzékeny vagy az egyik összetevőjére. Engem a szőlő hajt meg.
3/6 anonim válasza:
Allergiának sokkal súlyosabb tünetei vannak, ez csak érzékenység lehet.
4/6 anonim válasza:
Az allergiának is vannak fokozatai. Az érzékenység is pl egy allergiás tünet.
5/6 anonim válasza:
Hát, a cocomas nem biztos, hogy a legjobb minőségű cucc.
Egyébként lehetne az is, hogy most zsíros kókuszos dologgal több zsírt eszel, amit még nem szokott meg a hasad, és kell még pár nap/hét. De valószínűbb, hogy ergya minőségű a cocomas.
6/6 hosszúhajú válasza:
igen zsíros étel
plusz ha túl sokat eszel, vagy ha lejárt a szavatossága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!