A paleó diétában fogyasztható maltodextrin?
Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 15:24
11/17 anonim válasza:
Szegényke... őt is kikészíti idegileg ez a diéta. :)
12/17 anonim válasza:
Engem méginkább kikészít, csak én nem küldök ilyen üziket hanem otthon egy féldisznót szúrkálok a késemmel. Idegnyugtatásnak..
13/17 Makoscsiga válasza:
"Szegényke... őt is kikészíti idegileg ez a diéta. :)"
Paleo, ősemberek diétája. :D Csoda, hogy be tudja kapcsolni a számítógépet.
14/17 anonim válasza:
Látod tsiga, és mégis be tudja kapcsolni. Lehet mégsem olyan rossz az a paleo mint mondják?
Az ősember sosem volt cukorbeteg, kiri cucc, idővel ezt megtanulja értékelni az ember. Talán egyszer még te is :D
15/17 Makoscsiga válasza:
"Az ősember sosem volt cukorbeteg, kiri cucc, idővel ezt megtanulja értékelni az ember. Talán egyszer még te is :D"
Lehet, hogy nem volt cukorbeteg, de nem is élt 8o évig, ellenben, az összes felmenőm igen.
Mi ez a "kiri cucc"? Valami Neander völgyi szleng? :D
16/17 anonim válasza:
Új évezredes Sapiens Sapiens szleng. Ráadásul hunos.
17/17 anonim válasza:
sztem nem jó. glutamátot tartalmaz. pl egy maltodextrines sűrített paradicsom sztem tök rossz. és sokaknak nem jó a gyomruknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!