Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » A tepertő paleo?

A tepertő paleo?

Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 14:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
2013. okt. 9. 15:00
 2/14 A kérdező kommentje:
Csak a tej miatt kérdezem. Hallottam ,hogy öntenek rá sütés közben.
2013. okt. 9. 15:08
 3/14 KillBéla ***** válasza:
35%
Nem tudom, hogy milyen hülye emberek élnek, akik a zsírhoz tejet öntenek miközben kisütik a hájból. Vagy csak te nem tudod mi is az a tepertő.
2013. okt. 9. 15:13
 4/14 A kérdező kommentje:
Az miatt ,hogy vörös színe legyen. De javítsatok ki ,hogyha rosszul hiszem.
2013. okt. 9. 15:16
 5/14 anonim ***** válasza:
19%

Ha paleo étrendet követsz, akkor hamarosan hiánybetegségeid lesznek, amit nagyon nehezen vagy egyáltalán nem lehet helyrehozni.

Kérdezz meg egy orvost, vagy keress rá a neten orvosok véleményére. Ne olyan ember ostobaságát kövesd, akinek semmilyen tapasztalata nincs az emberi szervezet működéséről.

2013. okt. 9. 15:40
 6/14 anonim ***** válasza:
39%
Az 5-öst csak ignoráld, és tényleg vannak olyanok, akik egy kis tejet öntenek a tepertőre, de szerintem annak semmi értelme, anélkül is tökéletesre sül!
2013. okt. 9. 15:41
 7/14 anonim ***** válasza:
73%

Ja, az ötöskeféléknek sosincsenek érveik, már megfigyeltem.

A tejdolgot nem ismertem, nyilván a tejes nem paleo, a normális pedig igen.

2013. okt. 9. 15:47
 8/14 Julie S ***** válasza:
59%

Ha boltit veszel, annak számtalanszor szerepel a tej az összetevői között. A tej pedig nem paleo. Olyat válassz, ami tej nélkül készült. Ha meg te készíted, akkor egyszerű a dolog... nem öntesz rá tejet.

5-ös meg csak ezt tudja szajkózni, csak azt nem veszi észre, hogy szinte sosem a kérdésre válaszol. Ha néha mégis, az csak a véletlen műve (ha épp úgy sikerült a kérdés feltevése). :) És már ebből a néhány sorából is világosan látszik, hogy semmilyen ismerettel nem rendelkezik a paleóról. És orvosi véleményből is csak igen elfogultat és egyoldalút hallott, ha hallott egyáltalán.

2013. okt. 10. 07:45
 9/14 anonim válasza:
A zsírszalonna sütésekor keletkezett zsírt leszűrjük úgy, hogy egy pici maradjon. Majd a forró, kb egy kilónyi tepertőre egy deci tejet öntünk, s még sütjük tovább addig, amí a tej elsül, elpárolog. Ettől lesz fínom, omlós és szép színű.
2013. okt. 11. 08:25
 10/14 anonim válasza:
100%
Lehet nagyon buta vagyok de hogy keveredik a tej a dologba hiszen csak az a kérdés hogy a tepertő paleo e? :-) Vidéken nőtem fel jelenleg is vidéken élek tartunk sertést, viszont sosem használtunk tejet a tepertő sütéshez. Különösen finom ha tepsiben sütöben sütjük meg. Bár ezt a változatát lacipeccsenyének hivjuk :-. A színéhez pedig semmi kőze a tejnek. Az attól fűgg milyen fajta a sertés és mit eszik. Én probálom az őseink szerinti táplálkozást kővetni. Ez a sok féle vitamin tableta meg táplálék kiegészitő szerintem az én véleményem szerint csak méreg. Nézzűk meg hogyan éltek nagyapáink és milyen a fizikumuk, egészségűk. Nézük meg ma hogyan élnek az emberek és miyen a fizikumuk tegészségűk. nagyapáink alatt az ilyen 70 80 éves emberrekre gondolok.
2013. okt. 11. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!