Milyen magas fehérje tartalmú ételt egyek ha nem bírja a gyomrom a húst?
..és ami nem tartalmaz keményítőt sem? Lehet így változatosan étkezni?
Még csak ismerkedem a paleóval, a válaszokat köszönöm előre is!:)
Tojás, gomba? De ez azért nem az igazi.
A húst úgy érted, hogy állati izomszövet vagy a belsőségeket se bírod? Azok még jobbak, mint a színhús.
Ez betegség nálad vagy csak hiszti?
Talán a hiszti felé hajlik..? :)
Ha húst eszem nagyon erős hányingerem lesz, lehet idővel meg lehet szokni..?
Köszi a választ! :)
Az egészséges táplálkozás korántsem egysíkúan hús vagy fehérjealapú. Egészségesen lehet élni és szép testet fenntartani zsír vagy zöldségfogyasztáson alapuló táplálkozással is (meglepetés: mindkettő lehet paleo).
Tehát igazából semmilyen hátrányod nincs, egyél jól, ügyesen.
Ez annyira általánosítás. Annyiféle hús van... szárnyasok, sertés, marha, nyúl, különféle halak, tengeri herkentyűk, stb. Ezeknek különböző részei vannak. És ott vannak a belsőségek, ahogy scriba is írta. Ezektől mindtől kivétel nélkül hányingered van? Vagy csak a tudattól, hogy "húst" eszel? Próbáltál többféle elkészítési módot?
Egyébként a tojás jó alternatíva. Nem kötelező húst hússal zabálni a paleóban sem.
Szerintem simán lehet paleózni hús nélkül, még vegán paleósok is vannak, na az már kihívás :)
(Én jobbára tojásból, olajos magból és zöldségből viszem be a fehérjét, ahogy számoltam, ennek elégnek kell lennie :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!