Rántott hús? Tojás-szezámliszt-tojás-szezámliszt forgatás elég, vagy kéne bele más is?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 13:14
11/13 anonim válasza:
Természetesen kókusztejről van szó, csakis :)))
12/13 anonim válasza:
Természetesen, kókusztej!
Vagy maradok a régi módinál = nem áztatok semmit, sem sütés előtt tejben, sem sütés után vízben! :)))
13/13 anonim válasza:
Én szakács vagyok és dolgoztam már pár jobb helyen, de sehol nem vizeztük a rántott húst.
Amúgy a rántott hús /bécsi/ az liszt,tojás, morzsa. liszt, tojás, liszt az párizsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!