Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Rántott hús? Tojás-szezámliszt...

Rántott hús? Tojás-szezámliszt-tojás-szezámliszt forgatás elég, vagy kéne bele más is?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 13:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem lesz rántott hús, max. egy párizsi szeletre emlékeztető valami, de akkor sem kell az első tojás. Csak liszt-tojás-liszt. A húst sózd, a tojást ne.
2013. jún. 26. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:

Az párizsi szelet lesz, és liszt-tojás-és esetleg még egyszer liszt-tojás, úgy megy a forró olajba. Sózd, esetleg vegetázd le a húst klopfolás után (ha szelet hús, csak akkor klopfold), és a tojásba is tehetsz egy kevés sót vagy vegetát.

Én jobban szeretem a bécsi szeletet, az liszt-tojás-zsemlemorzsa. Finom, ropogós. Esetleg kétszeresen liszt-tojás, és utána a morzsa, úgy vastagabb a panír, jobban átpárolódik belül a husi.

Van, aki nem szereti ropogósan, akkor rögtön, miután kivetted az olajból, hideg vízzuhany alá tartod egy pillanatra, és visszagyengül a panír. Ugyanez a hatás, ha olajból kivéve dobozba teszed, és rögtön tetőt teszel rá, akkor a saját gőze puhítja vissza.

Olvastam olyat is, hogy vékonyan tejföllel kenik panírozás előtt a húst, hogy még finomabb legyen.

2013. jún. 26. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A másodiktől kérdezném, minden bántás nélkül, hogy járt-e már a konyhában főzési céllal, illetve megnézte-e, milyen kategóriában válaszol a kérdésre.
2013. jún. 26. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem, tényleg nem néztem a kategóriát, a főoldalról a gyűjtőből kattintottam ide. Jogos.
2013. jún. 26. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
Jól hangzik! :D
2013. jún. 26. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:

Most itt hülyéskedik valaki, vagy én vagyok járatlan a sütés-főzés-tudományban?

Készre sütött rántott husit folyóvíz alá tartani????


Valaki felvilágosítana?

2013. jún. 27. 08:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
2. vagyok, és igen, készre sütött rántott húst folyó víz alá tartani. Éttermek is csinálják.
2013. jún. 27. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:

Azért kérdem!

Így túl a 60-on már nemigen járkálok étterembe, amikor pedig odajártam, akkor még sem ott, sem otthon ilyen módi nem volt.

De hát mindig tanul az ember valamit, a jó pap is holttig tanul! tartja a mondás. :))))

2013. jún. 27. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
Párom anyukája is így csinálja. Én viszont nem szeretem a döglött panírt, jobb ropogósan :)
2013. jún. 27. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy a hús omlós legyen, áztasd be az előző nap éjszaka tejbe.
2013. jún. 27. 20:59
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!