Vasárnap reggel 78.2 kg, ma reggel 77.3 kg volt a súlyom. Én nagyon örülök neki, viszont ez így nem túl gyors-e?
Paleo diétázom, nem koplalok, napi 1400-1600 kcal-nyi ételt magamhoz veszek és napi 2 órát mozgok.
lány/176cm
Köszönöm a válaszokat!
Viszont akkor érdekességképpen leírom azt is, hogy olyan a mérlegem, ami testzsírszázalékot is mutat, ami vasárnap még 25% volt, ma már csak 24,6%.
A mérleg hogyan mutat testzsír%ot?????
Beléd csíp és megméri a szövetet?!?!
B@@@romság...kamu.
Mindig ugyan akkor kell mérni a súlyt.
Elmentél wc-re,kevesebbet ettél/ittál stb...
Mérd mindig reggeli wc után,kaja előtt és próbáld mindig tartani a folyadékszinted.
Így viszonylag pontos értékeket fogsz kapni,de még így sem tudsz fél vagy 1 kiló súlycsökkenést biztosra venni!
Én hetente szoktam mérni,ennek két oka van:
-ha minden nap méred a súlyod,össze vissza mutat a mérleg a fent leírt okok miatt
-sokkal nagyobb sikerélmény,amikor szombat reggel ráállok a mérlegre és 2 kilóval kevesebbet/többet mutat,mint 1 héttel azelőtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!