Lecsó! Azt lehet nem?
Köszi, igazából jövő héttől tervezem elkezdeni!
Szóval most nézek ételeket és tervezgetek. Célom nyárig lefogyni 10kg.. hát három hónapom van rá. Remélem jó lesz. Sajnos mozogni nem fogok tudni, mert lesz egy lábműtétem ami egy hónapra lebilincsel :/ Szóval... szerintetek attól így is hatásos lesz?
Tanácsokat, ételtippeket elfogadok szívesen!
Sok sikert hozzá! :) Ha szinte csak beírod gugliba, hogy paleo, találhatsz blogokat... Én amelyikre csak rábukkantam, mind tele volt ínycsiklandó receptekkel... Nem is okoztak csalódást, már az a néhány, amit eddig kipróbáltam. Persze vannak flancosak és drágák, de közel se mind az :)
De a nem főétkezéseim gyakran csak tojásból és zöldségből állnak, illetve néha olajos magokból is, részemről nem tudom megunni őket, elég könnyen kreálok új recepteket is.
Nem szabad megerőltetnem magam... :)
De nagyon köszi hogy írtatok!
Azért csak ne mentsd fel magad a testmozgás alól. Íme egy gyakorlatsor, amit ülve végezhetsz és ha végigcsinálod, megérzed, hogy minden izmod átmozgatott. A "lábasokat" kihagyod.
De amint mondtam nem erőltethetem meg magam semmilyen mozgással!
Combtőbe műtenek, ami miatt nem szabad a felsőtestnek sem mozogni annyira. Ezt az orvos mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!