Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Lecsó! Azt lehet nem?

Lecsó! Azt lehet nem?

Figyelt kérdés
Szóval ha a lecsóra akár ráütök tojást az sem baj ugye?

2013. ápr. 6. 22:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne baj? Teljesen jó, én múltkor gombásan csináltam, a tojás nekem alap hozzá, finom és laktató lett... (Kár, hogy nem sokkal utána sütit sütöttem és abbahagyhatatlanul finom lett és jobban jóllaktam, mint kellett volna. Fene se tudta, hogy a paleo sütik ilyen csodálatosak tudnak lenni, pedig még drága flancos hozzávalói sem voltak :D)
2013. ápr. 6. 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, persze, és szuper!
2013. ápr. 6. 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a tojásos lecsót szeretem!
2013. ápr. 6. 22:23
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi, igazából jövő héttől tervezem elkezdeni!

Szóval most nézek ételeket és tervezgetek. Célom nyárig lefogyni 10kg.. hát három hónapom van rá. Remélem jó lesz. Sajnos mozogni nem fogok tudni, mert lesz egy lábműtétem ami egy hónapra lebilincsel :/ Szóval... szerintetek attól így is hatásos lesz?

Tanácsokat, ételtippeket elfogadok szívesen!

2013. ápr. 6. 22:24
 5/10 poiu ***** válasza:
Paprika, paradicsom, tojás, zsír, mind jó. Nem tom mi lesz a műtét, de ha szabad erőlködnöd, van 1650 testépítő gyakorlat, amihez nem kell láb :-)
2013. ápr. 6. 22:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Sok sikert hozzá! :) Ha szinte csak beírod gugliba, hogy paleo, találhatsz blogokat... Én amelyikre csak rábukkantam, mind tele volt ínycsiklandó receptekkel... Nem is okoztak csalódást, már az a néhány, amit eddig kipróbáltam. Persze vannak flancosak és drágák, de közel se mind az :)

De a nem főétkezéseim gyakran csak tojásból és zöldségből állnak, illetve néha olajos magokból is, részemről nem tudom megunni őket, elég könnyen kreálok új recepteket is.

2013. ápr. 6. 22:37
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem szabad megerőltetnem magam... :)

De nagyon köszi hogy írtatok!

2013. ápr. 6. 23:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Azért csak ne mentsd fel magad a testmozgás alól. Íme egy gyakorlatsor, amit ülve végezhetsz és ha végigcsinálod, megérzed, hogy minden izmod átmozgatott. A "lábasokat" kihagyod.

http://www.youtube.com/watch?v=lfwsGu6seCA

2013. ápr. 7. 11:25
 9/10 A kérdező kommentje:

De amint mondtam nem erőltethetem meg magam semmilyen mozgással!

Combtőbe műtenek, ami miatt nem szabad a felsőtestnek sem mozogni annyira. Ezt az orvos mondta.

2013. ápr. 7. 12:37
 10/10 Old New LifeStyle ***** válasza:
A lecsó mehet nyugodtan, de arra azért figyelj, hogy jó minőségű és érett paradicsomból paprikából csináld! (ilyet mondjuk most nem igen kapsz...)
2013. ápr. 7. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!