Mit csinálnátok akkor, ha nincs otthon rendes étel, és diák létetekre még pénzetek se lenne elmenni még egy szál répáért sem?
Én egyet tudok, hogy egy-két napnyi éhezés után bármit hajlandó vagyok megenni, amiben nincs glutén. Ha ilyen nem lenne, akkor bármi áron szereznék ilyet. :) A tejes dolgokat pár nap alatt kiheverem. A bőröm is helyrejön egy hét alatt. De nekem a glutént sokkal több idő kiheverni.
Amúgy mit értesz káros anyagokkal teletuningolt "húsáruk" alatt? Én például inkább megeszem a szójával tuningolt virslit, mint egy szelet kenyeret.
De igazából neked kell tudnod, hogy mi az, ami neked kevésbé árt és azt kell választani. Az pedig hihetetlennek tűnik, hogy ne legyen egy átlagos háztartásban tojás, sajt, felvágott, hagyma. Én ilyeneken élnék, ha nem lenne elérhető számomra normális étel.
És még az jutott eszembe, hogy nincs otthon pl rizs? Esetleg krumpli? Szerintem ezek is jobbak a kenyérnél, tésztánál.
Vagy fagyasztva valami zöldség, hús?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!