Ebben a helyzetben mit tudnék enni napközben, ti hogyan oldanátok meg?
"felvágottat viszek zöldséggel félek az megromlik napközben a táskámban"
Szerintem nem romlik meg. Ne legyen benne pl. majonéz vagy más nyers tojásos dolog, de egy sima sonka, parizer stb. kibír egy napot, sőt még a májkrém is.
Csatlakozom a hármashoz! A főtt tojás jó ötlet, előző nap elkészítheted töltött tojásnak, az zöldségekkel nem egy rossz étel, bár nem tudom, hány kellene, hogy jóllakjak vele, de valamit biztos segít. De Te eszel húsfélét, azzal együtt már rendben leszel.
Nassnak s kiegészítő tápláléknak jó dolog egy kis olajos mag - vagy aszalt gyümölcs, ha hiányzik egy kis édesség (nekem a darált mazsola-dió nyersbonbon nagy kedvencem, kakaózni is lehet).
Ha eszel rizst, szóba jöhet egy gyümölcsrizs vagy hasonló (azt eleve nem melegen szokták enni, úgy tudom. én a diós-kakaós-mézeset szeretem, tej nélkül, de a vegyes zöldségest is meg tudnám enni hidegen, ha nagyon muszáj).
Hm, igazából sok dolgot meg tudok enni hidegen, ha arról van szó, hogy az vagy valami kenyér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!