Éreztétek már magatokat ilyen helyzetben? Hogyan oldanátok meg?
Van egy tanár(nő) aki eléggé bír engem és év eleje felé ki is mutatta ezt hogy a "kedvence" vagyok vagy valami olyasmi.
Én kicsit zavarónak éreztem ezt akkor, mert nem szeretem az igazságtalanságot és furcsán jött ki, hogy másokkal nem foglalkozik annyit. Azóta persze már kicsit visszafogottabb, tudomásom szerint azért, mert nem akarja hogy engem emiatt utáljanak az osztálytársak.(persze ez csak egy sejtés, de eléggé valószínű) Persze engem egyáltalán nem érdekel, mit gondolnak rólam mások, az a lényeg hogy én tudom magamról hogy milyen vagyok. De már azóta szinte nem is beszélek ezzel a tanárral, vagyis ilyen közömbösen viselkedik, de látom rajta hogy szeretne néha beszélgetni velem, csak én nem tudom kezelni az ilyen helyzeteket. Hogy értessem meg vele hogy szarok más véleményére és hogy szívesen beszélgetek vele?
19/L
csak kedvenc, vagy több is gyanús?
kezdeményezd te a beszélgetést nyugodtan
néma gyereknek...
első válaszoló: jaj dehogyis több :O
második válaszoló: talált süllyedt :)
köszi mindkettőtöknek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!