Kezdő vagyok. Hogy védjem ki a hazalátogatást?
Hát az igazi ellenállóerő akkor látszik meg, amikor orrunk előtt van a kísértés...és nem csak étel szempontjából van ez így.
Viszont ahogyan te is írtad, fejben dől el minden. Ha te idejönnél mellém és a világ legfinomabb kajáit kezdenéd el ízlelgetni, engem még akkor sem tudnál elcsábítani - és még csak meg sem kellene erőltessem magam hozzá. Viszont az elején mindenki úgy van, ahogyan te. Tulajdonképpen ez az a pont, ahol minden eldől- innen vannak a visszaesők és innen vannak azok is, akik egy újabb önfegyelmi szintre lépnek. Te döntöd el, hogy melyikbe fogsz tartozni a kettő közül.
Én is kezdő vagyok, de én egyelőre csak a lisztes dolgok elhagyásával kezdtem.
Egyébként pl. hónapokig rá voltam kattanva a kakaós nápolyira, kilós vödrökben vettem. Hét végén vásárolni voltam és direkt többször elmentem a nápolyi felé, megálltam előtte, elgondolkodtam, hogy vegyek-e és semmilyen késztetést nem éreztem erre. Nekem ez egy nagy győzelem és nem kellett magam megerőltetnem, hogy ott hagyjam a boltban. Azt gondolom, hogy valami ilyesmit kell érezni, vagy nem érezni:)
Lehet, hogy megköveztek érte, de ma reggel pl. tojásos szendvicset ettem és nem érzek bűntudatot, mert jól esett. Mindent lehet szélsőséges módon űzni, illetve a szervezetet figyelve kivenni mindenből a számunkra még elfogadható dolgokat.
Úgyhogy szerintem azért, mert valaki paleós kaját eszik, nehogy már ne ehessen hétvégén egy lisztes sütit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!