Paleo étrendet követem, IMÁÁÁDOM, de ez baj?
Figyelt kérdés
szóval rengeteg zöldséget eszek, az az alapja az étrendemnek. Teljesen a paleo-piramis szerint eszek (bár kevesebb hússal, mert nincs rá keret). A napi megevett kalóriamennyiségem 900-1100 körül mozog, ami azért rossz, mert minimum 1700-at kellene ennem. Ja,és mozgok is emellett. De ennek az étrendnek egy nagyon pozitív hatása az, hogy nem akarom magam dugig enni, csak épp annyit, amennyi jól esik. Még mézes/xilites magokból se kívánok többet, mint 270 kalória összesen. És pl tegnap reggel voltam 58 kiló, ma megmértem magam, 57,6 voltam. Lehet csak víz... De voltam már alacsony kalóriás étrenden, és már a szívem fájt. Mondjuk akkor éheztettem magam, éhes is voltam, most meg teljesen jól vagyok, pár problémám már meg is szűnt. Olyanok, amiket azt hittem, sose tudok leküzdeni :)2013. febr. 13. 17:39
1/8 anonim válasza:
Szia!
Ügyes és kitartó vagy, csak így tovább!
Volna egy kérdésem! Milyen problémáid szűntek meg?
2/8 anonim válasza:
"IMÁÁÁDOM, de ez baj?"
Baj-e a szélsőségesen pozitív érzés az energizált, egészséges állapotoddal kapcsolatban? Nem hinném.
Ez a kalóriadolog érdekes. Bizonyos tudományok szerint nem sok köze van a testünk működésének a termodinamikailag értelmezett kalóriákhoz. Sokkal inkább nehezen definiálható, a friss növényekből és másodlagosan a húsokból (állati táplálékokból) nyert energiákkal kéne foglalkozni, ezek a tudományok a paleó táplálkozást már évszázadokkal ezelőtt magukénak mondhatták volna, mi végre erre a szintre sikeresen elértünk :D
Egyébként gratula, és csak így tovább, jól csinálod!
4/8 A kérdező kommentje:
nem az a baj, hogy szeretem, hanem az a kérdés, és az e a baj, hogy így nagyon kevés a bevitt kalória. De köszönöm a válaszokat :)
2013. febr. 13. 21:25
5/8 A kérdező kommentje:
amúgy azért szélsőségesen pozitív az érzésem a paleo iránt, mert 1 hete csinálom csak, és mintha kicseréltek volna :) Leírhatatlan! :)
2013. febr. 13. 21:26
6/8 anonim válasza:
Szerintem ez abszolút érthető.. az egészsége miatt már csak lehet lelkes az ember!
7/8 A kérdező kommentje:
így van :)
2013. febr. 13. 22:05
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem baj, de mipyen magas vagy? Es lany?:) elvileg a kevesebb laloria csak egeszseges:) makd egy ido mupva meg fog allni a fogyasod, de ha lany vagy es nem vagy tul magas akkor fer meg bele sztem:D az biztos h jobban fogsz kinezni es feszesedni fogsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!