Salátát lehet úgy enni, hogy fűszeres kefirrel vagy natúr joghurttal leöntöm?
Ez az egyetlen diéta, amit el tudnék képzelni az életemben. 10-15 kilót kéne leadnom, a második gyermekemet 1 éve szültem meg, azóta 76 kiló vagyok, stagnál a súlyom, nem eszem sokat, csak nagyon-nagyon rendszertelenül. Egész nap kapkodok két gyerek mellett, nem nagyon jut időm a rendes étkezésre, és 2-3 bögre főzött kávéval csillapítom az étvágyam, és este 6 óra után -amikor már van időm leülni- szoktam nekiállni enni, de akkor sem főtt kaját, hanem 1-2 szelet rozskenyeret felvágottal.
Attól félek, hogy ezzel a diétával többet fogok hízni, hiszen sokkal többet kell ennem, mint eddig. Szerintetek?
A kávéval óvatosan, mert még étvágyserkentő hatása is lehet, ha mellette nincs elegendő pihenés és a hatása elmúlik, olyankor duplán jön vissza az étvágy.
A többiben egyetértek T.Harcművessel.
Nem tudom.
Szerintem azt írtam, hogy jó a saláta (és minden zöldség) csak joghurt nélkül. Jók párolva is, és ha nem vagy húsos, de a májat szereted akkor fogyaszd azt.
Vagy tojást, halat hátha találsz még olyan állati eredetű táplálékot, amiről kiderül hogy tulajdonképpen szereted.
Olvasok és gondolkodom, és nem vagyok hajlandó akárkitől tanulni.
Nagyon jólesnek az ilyen kedves, elismerő szavak, köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!