Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Ha paleózom, ehetek mozzarellá...

Ha paleózom, ehetek mozzarellát? és kis mennyiségben natúr joghurtot?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Joghurt kizárva,sajt pedig csak ha jól tudom csak a kemény sajtok(parmezán, edami, trappista, ementáli stb.),úgyhogy a mozzarella is kilőve!

[link]

2013. jan. 31. 15:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Ehetsz, csak akkor nem "paleózol".

Minél kevesebbet eszik ilyeneket az ember, annál jobban jár. Következésképpen aki nem eszik, az van a legnagyobb biztonságban ezektől, aki keveset fogyaszt, az kevesebb káros hatásra számíthat.. és így tovább.

2013. jan. 31. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Na én pont ezért nem paleózom, már. Nekem kell a sajt, különösen a mozarella, csirkemell csíkokkal, koktél paradicsommal, salátával, fenséges. És egészséges. De a joghurtokat nem szeretem, viszont eszek egy kevés zabot, tényleg nagyon keveset heti 10 dekát. Ezek olyan dolgok amikről vagy le tud mondani az ember vagy nem. Én inkább a mértékletesség elvét követem, mintsem, hogy kizárjam az olyan ételeket az étrendemből ami után sóvárgok. Kenyereket például már 1 hónapja nem ettem, nem is hiányzik, de a heti 2 zabkása marad cserébe. Sőt nem eszek süteményeket sem, és zsírosat sem.

Nem vagyok a paleo ellen, csak azt mondom nem mindenkinek való. Ez egy életstílus, nem egy diéta, ha nem tudod magad a játékszabályokhoz tartani, akkor ne is kezdj bele.

2013. jan. 31. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:
39%
Mindenki maga választja meg mit eszik, mennyit drogozik.. esetleg ZABozik, sajtozik. Ettől még lehet törekedni a jobbra.
2013. jan. 31. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!